ALMANYA'DA SİBEL EKİCİ RÜZGARI

DÜNYA 01.09.2021 - 00:57, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ALMANYA'DA SİBEL EKİCİ RÜZGARI

ÜNLÜ MENAJER'DEN OYUNCULUK WORKSHOPLARI
Almanya'da bulunan Sibel Ekici Germanyproduktion Şirketi ile genç oyunculara medya dünyasının kapılarını açan Sibel Ekici 20 Ağustos'ta workshop düzenledi. Ajansında bulunan gelecekte dizi ve sinema dünyasının önemli isimleri olma gözü ile bakılan oyuncu adaylarına Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun ile Workshop düzenledi. Türk dizilerin ünlü ismi Erkan Kolçak Köstendil Workshopta oyuncu adaylarına rol yapmanın inceliklerini anlattı.  Ünlü oyuncu Cansu Tosun ise dans eğitimi ile oyuncu adayları ile eğlenceli ve eğitici bir etkinlik düzenledi.   Almanya'da böylesine büyük bir workshop düzenleyen Sibel Ekici, şirketinde bulunan oyuncu adayları için önce iyi bir eğitim ve iyi bir insan olmanın önemini aşılamaya çalışıyor. Birbirinden yetenekli genç oyuncular hem dizi ve sinema dünyasının inceliklerini öğrendiler hemde keyifli saatler geçirdiler. Sibel Ekici ilerleyen zamanlarda bu Workshopların devam edeceğini ve ünlü isimlerin Almanya'ya gelip eğitim vereceklerini ifade etti.   Sibel Ekici işini özveri ve ciddiyet ile yaparak ileride dizi ve sinema dünyasına önemli isimleri katma yolunda hızla ilerliyor.   Ünlü Menajer oyunculuk başvurularının devam ettiği belirtti.  Sibel Ekici Germanyproduktion başvuru linkini tıklayarak bilgi alabilir, başvuru yapabilirsiniz. https://www.instagram.com/se_germanyproduktion/
ÜNLÜ MENAJER'DEN OYUNCULUK WORKSHOPLARI

Almanya'da bulunan Sibel Ekici Germanyproduktion Şirketi ile genç oyunculara medya dünyasının kapılarını açan Sibel Ekici 20 Ağustos'ta workshop düzenledi.

Ajansında bulunan gelecekte dizi ve sinema dünyasının önemli isimleri olma gözü ile bakılan oyuncu adaylarına Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun ile Workshop düzenledi.

Türk dizilerin ünlü ismi Erkan Kolçak Köstendil Workshopta oyuncu adaylarına rol yapmanın inceliklerini anlattı. 

Ünlü oyuncu Cansu Tosun ise dans eğitimi ile oyuncu adayları ile eğlenceli ve eğitici bir etkinlik düzenledi.

 

Almanya'da böylesine büyük bir workshop düzenleyen Sibel Ekici, şirketinde bulunan oyuncu adayları için önce iyi bir eğitim ve iyi bir insan olmanın önemini aşılamaya çalışıyor.

Birbirinden yetenekli genç oyuncular hem dizi ve sinema dünyasının inceliklerini öğrendiler hemde keyifli saatler geçirdiler.

Sibel Ekici ilerleyen zamanlarda bu Workshopların devam edeceğini ve ünlü isimlerin Almanya'ya gelip eğitim vereceklerini ifade etti.

 

Sibel Ekici işini özveri ve ciddiyet ile yaparak ileride dizi ve sinema dünyasına önemli isimleri katma yolunda hızla ilerliyor.

 

Ünlü Menajer oyunculuk başvurularının devam ettiği belirtti. 

Sibel Ekici Germanyproduktion başvuru linkini tıklayarak bilgi alabilir, başvuru yapabilirsiniz.

https://www.instagram.com/se_germanyproduktion/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.