ATATÜRK'ÜN SARAY'A GELİŞİNİN 84. YILDÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANDI

SARAY 20.08.2021 - 11:13, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ATATÜRK'ÜN SARAY'A GELİŞİNİN 84. YILDÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANDI

Yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Tekirdağ'ın Saray İlçesi'ne gelişinin 84. yıldönümü, Saray İlçesi'nde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Törenler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başladı. Törende bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Saray'a gelişinin 84. yılını büyük coşku ile kutladıklarını belirterek, "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bundan 84 yıl önce Saray ilçemizi ziyaret etmesi bizler için büyük bir mutluluk ve gurur vesilesidir. Onun ilke ve devrimleri ışığında Tekirdağ'a hizmet etmeye ve şehrimizi kalkındırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha Ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum." dedi. Törende ayrıca Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Saray Kaymakamlığına vekalet eden Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak ve Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş de bir konuşma yaparak, Atatürk'ün Saray'a gelişinin 84. yıldönümü ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. konuşmaların ardından halk oyunları gösterileri ile renklenen etkinlikler kapsamında yer alan Atatürk fotoğrafları sergisi protokol üyeleri tarafından gezildi.  Başkan Albayrak,törenlerin ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, yapılan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.  

Yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Tekirdağ'ın Saray İlçesi'ne gelişinin 84. yıldönümü, Saray İlçesi'nde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Törenler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başladı. Törende bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Saray'a gelişinin 84. yılını büyük coşku ile kutladıklarını belirterek, "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bundan 84 yıl önce Saray ilçemizi ziyaret etmesi bizler için büyük bir mutluluk ve gurur vesilesidir. Onun ilke ve devrimleri ışığında Tekirdağ'a hizmet etmeye ve şehrimizi kalkındırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha Ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum." dedi.

Törende ayrıca Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Saray Kaymakamlığına vekalet eden Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak ve Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş de bir konuşma yaparak, Atatürk'ün Saray'a gelişinin 84. yıldönümü ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. konuşmaların ardından halk oyunları gösterileri ile renklenen etkinlikler kapsamında yer alan Atatürk fotoğrafları sergisi protokol üyeleri tarafından gezildi. 

Başkan Albayrak,törenlerin ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, yapılan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.