AYGUN’DAN OKUL TEPKİSİ: YAZIK

EĞİTİM 02.08.2021 - 21:38, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

AYGUN’DAN OKUL TEPKİSİ: YAZIK

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Saray Atatürk Ortaokulu’nun önünde açıklamalarda bulundu. Saray’ın okul ihtiyacına dikkat çeken Aygun, “AKP Milletvekilleri sürekli açıklama yapıyor. Paramız hazır, bugün yapacağız, yarın yapacağız. Sürekli bir yapacağız, edeceğiz açıklamaları. Ama ortada bir şey yok. Yazık” dedi Saray’da bir dizi temasta bulunan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, iki yıldır yapılmayı bekleyen Saray Atatürk Ortaokulu’nun önünde açıklamalarda bulundu. AKP iktidarın Tekirdağ’a hizmet etmediğini söyleyen Aygun, “Sadece Saray’da değil, Tekirdağ’ın genelinde durum böyle. Tekirdağ’ımız sahipsiz bırakılmış durumda. Dilimiz döndüğünce gerçekleri anlatmaya, vatandaşlarımızın sorunlarını her alanda dile getirmeye çalışıyoruz. Şuanda her şeyi 2023’e bırakmış durumdalar. Saray’ın okullarını da 2023’e bırakmamaları için sesimizi daha gür çıkarmaya devam edeceğiz” dedi. İtibardan tasarruf olmaz diye diye devletin kasasında para kalmadığını ifade eden Aygun, “İktidar partisi milletvekilleri çıkıyor açıklama yapıyor. Paramız hazır, bugün yapacağız, yarın yapacağız. Sürekli bir yapacağız, edeceğiz açıklamaları. Buna karşın iki yıl geçmiş ortada bir şey yok. Dua etsinler Büyükşehir Saray’a okul yaptı da, Saray’da eğitim bir nebze olsun rahatladı. Büyükşehirin bu önemli katkısına rağmen Saray’da eğitim açığı devam etmektedir. Bugün önünde bulunduğumuz ve yerinde sadece tabelası olan okul iki yıldır yapılmayı bekliyor. İki koca yıldır değişen bir şey yok! Yazık!” şeklinde konuştu.

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Saray Atatürk Ortaokulu’nun önünde açıklamalarda bulundu. Saray’ın okul ihtiyacına dikkat çeken Aygun, “AKP Milletvekilleri sürekli açıklama yapıyor. Paramız hazır, bugün yapacağız, yarın yapacağız. Sürekli bir yapacağız, edeceğiz açıklamaları. Ama ortada bir şey yok. Yazık” dedi

Saray’da bir dizi temasta bulunan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, iki yıldır yapılmayı bekleyen Saray Atatürk Ortaokulu’nun önünde açıklamalarda bulundu.

AKP iktidarın Tekirdağ’a hizmet etmediğini söyleyen Aygun, “Sadece Saray’da değil, Tekirdağ’ın genelinde durum böyle. Tekirdağ’ımız sahipsiz bırakılmış durumda. Dilimiz döndüğünce gerçekleri anlatmaya, vatandaşlarımızın sorunlarını her alanda dile getirmeye çalışıyoruz. Şuanda her şeyi 2023’e bırakmış durumdalar. Saray’ın okullarını da 2023’e bırakmamaları için sesimizi daha gür çıkarmaya devam edeceğiz” dedi.

İtibardan tasarruf olmaz diye diye devletin kasasında para kalmadığını ifade eden Aygun, “İktidar partisi milletvekilleri çıkıyor açıklama yapıyor. Paramız hazır, bugün yapacağız, yarın yapacağız. Sürekli bir yapacağız, edeceğiz açıklamaları. Buna karşın iki yıl geçmiş ortada bir şey yok. Dua etsinler Büyükşehir Saray’a okul yaptı da, Saray’da eğitim bir nebze olsun rahatladı. Büyükşehirin bu önemli katkısına rağmen Saray’da eğitim açığı devam etmektedir. Bugün önünde bulunduğumuz ve yerinde sadece tabelası olan okul iki yıldır yapılmayı bekliyor. İki koca yıldır değişen bir şey yok! Yazık!” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.