BASIN MENSUPLARI İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

EĞİTİM 12.08.2021 - 18:57, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BASIN MENSUPLARI İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Basın ile kahvaltıda biraraya gelen  İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Eğitim Sorumlusu Genel Md. Yard. Enis Eryaman, Eğitim Direktörü Özgür Kapan, Bölge Müdürü Hafız Cengiz Yedikardeş, Kampüs Müdürü Irmak Eren ve Halkla İlişkiler Müdürü Nilüfer Türüdü yeni eğitim dönemi dolayısı ile heyecanlı olduklarını ve yüzyüze eğitime hazır olduklarını dile getirdiler. Yapılan basın açıklamasında Anaokulu, ilkokul, ortaokul, Fen lisesi ve Anadolu lisesi olmak üzere 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi için Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığının kararlarını takip ederek her türlü önlemin alındığı ifade edilerek, “güçlü eğitimci kadromuz ile yeni döneme hazırız” denildi. Ulusal eğitim anlamında 3 ödüle sahip olan okul, uzaktan eğitimde ise yeni teknikler ile eğitim de başarılı sağladıklarını belirttiler.   71 mezun veren bunlardan 31 ini okullara yerleştirerek büyük bir başarı sağlayan eğitmenler, yeni dönemdede mutlu huzurlu düşünen aklı ile karar veren ve sorgulayan bir nesil yetiştimek için çaba sarfettiklerini dile getirdiler.

Basın ile kahvaltıda biraraya gelen  İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Eğitim Sorumlusu Genel Md. Yard. Enis Eryaman, Eğitim Direktörü Özgür Kapan, Bölge Müdürü Hafız Cengiz Yedikardeş, Kampüs Müdürü Irmak Eren ve Halkla İlişkiler Müdürü Nilüfer Türüdü yeni eğitim dönemi dolayısı ile heyecanlı olduklarını ve yüzyüze eğitime hazır olduklarını dile getirdiler.

Yapılan basın açıklamasında Anaokulu, ilkokul, ortaokul, Fen lisesi ve Anadolu lisesi olmak üzere 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi için Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığının kararlarını takip ederek her türlü önlemin alındığı ifade edilerek, “güçlü eğitimci kadromuz ile yeni döneme hazırız” denildi.

Ulusal eğitim anlamında 3 ödüle sahip olan okul, uzaktan eğitimde ise yeni teknikler ile eğitim de başarılı sağladıklarını belirttiler.

 

Bir 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

71 mezun veren bunlardan 31 ini okullara yerleştirerek büyük bir başarı sağlayan eğitmenler, yeni dönemdede mutlu huzurlu düşünen aklı ile karar veren ve sorgulayan bir nesil yetiştimek için çaba sarfettiklerini dile getirdiler.

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.