BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN 21 MART NEVRUZ BAYRAMI MESAJI

BÜYÜKŞEHİR 21.03.2021 - 12:04, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN 21 MART NEVRUZ BAYRAMI MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi: Yeni gün anlamına gelen Nevruz, baharın gelişini ve doğanın canlanışını müjdeleyen bir gündür. Çok eski çağlardan beri kültür ve geleneğimizde önemli bir yeri olan Nevruz Bayramı, bolluk ve bereketin sembolüdür. Dünya'nın pek çok farklı yerinde binlerce yıldır kutlanan Nevruz Bayramı, sevgi ve kardeşlik iklimi içerisinde yeni başlangıçlar yapma umudumuzu her daim canlı tutmamızı sağlamaktadır. Sağlıklı, mutlu ve güzel günlerde buluşabilmek dileğiyle tüm halkımızın Nevruz Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum. Kadir ALBAYRAK Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı  

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Yeni gün anlamına gelen Nevruz, baharın gelişini ve doğanın canlanışını müjdeleyen bir gündür.

Çok eski çağlardan beri kültür ve geleneğimizde önemli bir yeri olan Nevruz Bayramı, bolluk ve bereketin sembolüdür. Dünya'nın pek çok farklı yerinde binlerce yıldır kutlanan Nevruz Bayramı, sevgi ve kardeşlik iklimi içerisinde yeni başlangıçlar yapma umudumuzu her daim canlı tutmamızı sağlamaktadır.

Sağlıklı, mutlu ve güzel günlerde buluşabilmek dileğiyle tüm halkımızın Nevruz Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.