BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN MÜBAREK ÜÇ AYLARIN BAŞLANGICI KUTLAMA MESAJI

BÜYÜKŞEHİR 13.02.2021 - 13:29, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN MÜBAREK ÜÇ AYLARIN BAŞLANGICI KUTLAMA MESAJI

Bereket ve huzur dolu günlerin başlangıcı olan üç aylara ulaşmış bulunuyoruz. Sevgi ve barış dini İslamiyet'te çok önemli yeri olan Recep, Şaban ve Ramazan ayları, manevi duygularımızın zenginleştiği, ilahi esintilerin kalplerimizi sardığı, gönüllerimizin mutlulukla dolduğu ve maneviyatımızın yükseldiği aylardır. Üç aylarda Allah'a sığınır, ibadetlerimizi yerine getirir, sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularını en güzel şekilde yaşarız. Yüksek manevi duygularla girdiğimiz mübarek üç aylar, geçmişte olduğu gibi bu sene de birlik ve beraberlik duygularımızın pekişmesine, toplumsal bağlarımızın güçlenmesine vesile olacaktır. Bu vesileyle üç aylara ulaşmanın mutluluğunu halkımızla paylaşıyor, mübarek Recep, Şaban ve Ramazan aylarının ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Kadir ALBAYRAK Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Bereket ve huzur dolu günlerin başlangıcı olan üç aylara ulaşmış bulunuyoruz.

Sevgi ve barış dini İslamiyet'te çok önemli yeri olan Recep, Şaban ve Ramazan ayları, manevi duygularımızın zenginleştiği, ilahi esintilerin kalplerimizi sardığı, gönüllerimizin mutlulukla dolduğu ve maneviyatımızın yükseldiği aylardır.

Üç aylarda Allah'a sığınır, ibadetlerimizi yerine getirir, sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularını en güzel şekilde yaşarız. Yüksek manevi duygularla girdiğimiz mübarek üç aylar, geçmişte olduğu gibi bu sene de birlik ve beraberlik duygularımızın pekişmesine, toplumsal bağlarımızın güçlenmesine vesile olacaktır.

Bu vesileyle üç aylara ulaşmanın mutluluğunu halkımızla paylaşıyor, mübarek Recep, Şaban ve Ramazan aylarının ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.