BAŞKAN KADİR ALBAYRAK İLÇELERDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BÜYÜKŞEHİR 06.04.2021 - 20:33, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK İLÇELERDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il genelinde devam eden proje ve çalışmaları yerinde inceleyerek gelinen son durum ile ilgili teknik personelden bilgiler aldı. Nüfus artışı ve fiziki büyümeyi göz önünde bulundurarak hizmet, yatırım ve projelerini şekillendiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ, il genelinde alt ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da sürekli olarak devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek faaliyetleri takip ediyor. Bu kapsamda haftanın ilk gününde mesaisine erken saatlerde başlayan Başkan Kadir Albayrak, ilk olarak Saray ilçesine bağlı Büyükyoncalı Mahallesi'nin Atatürk ve 1 Kasım caddelerinde TESKİ ve TREDAŞ tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlanan silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmalarını inceledi. Beton yol çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağını müjdeleyen Başkan Albayrak, çalışmaların hayırlı olmasını diledi. Saray ilçesinin ardından Kapaklı ilçesini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada TESKİ tarafından yoğun uğraşlar sonucu altyapı çalışmaları tamamlanan Erbay Caddesi'nde incelemelerde bulundu. Çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Albayrak, söz konusu caddede TREDAŞ ekiplerinin de altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kısa süre içerisinde üstyapı çalışmaları kapsamında beton yol yapılacağını belirtti.   İnceleme programı kapsamında Çerkezköy ilçesini de ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, Fevzipaşa Mahallesi'ne bağlı Güveniş Caddesi'nde TESKİ ekiplerince sürdürülen altyapı çalışmalarını inceledi. Çalışmalarda gelinen son durum hakkında teknik personelden bilgiler alan Başkan Albayrak, görevli personele iyi çalışmalar temennisinde bulundu. İnceleme programı ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Kentimizin geleceğini de planlayarak il genelinde alt ve üstyapı çalışmalarımıza titizlikle devam ediyoruz. Özellikle altyapı yatırımlarımıza büyük önem veriyoruz. Mavi gözlü kentimizi daha yaşanılabilir bir kent yapma hedefiyle, vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde ulaştırmak için gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Tekirdağ için gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarımızı önümüzdeki süreçte de sürdüreceğiz." dedi.  

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il genelinde devam eden proje ve çalışmaları yerinde inceleyerek gelinen son durum ile ilgili teknik personelden bilgiler aldı.

Nüfus artışı ve fiziki büyümeyi göz önünde bulundurarak hizmet, yatırım ve projelerini şekillendiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ, il genelinde alt ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da sürekli olarak devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek faaliyetleri takip ediyor. Bu kapsamda haftanın ilk gününde mesaisine erken saatlerde başlayan Başkan Kadir Albayrak, ilk olarak Saray ilçesine bağlı Büyükyoncalı Mahallesi'nin Atatürk ve 1 Kasım caddelerinde TESKİ ve TREDAŞ tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlanan silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmalarını inceledi. Beton yol çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağını müjdeleyen Başkan Albayrak, çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

Saray ilçesinin ardından Kapaklı ilçesini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada TESKİ tarafından yoğun uğraşlar sonucu altyapı çalışmaları tamamlanan Erbay Caddesi'nde incelemelerde bulundu. Çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Albayrak, söz konusu caddede TREDAŞ ekiplerinin de altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kısa süre içerisinde üstyapı çalışmaları kapsamında beton yol yapılacağını belirtti.  

İnceleme programı kapsamında Çerkezköy ilçesini de ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, Fevzipaşa Mahallesi'ne bağlı Güveniş Caddesi'nde TESKİ ekiplerince sürdürülen altyapı çalışmalarını inceledi. Çalışmalarda gelinen son durum hakkında teknik personelden bilgiler alan Başkan Albayrak, görevli personele iyi çalışmalar temennisinde bulundu.

İnceleme programı ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Kentimizin geleceğini de planlayarak il genelinde alt ve üstyapı çalışmalarımıza titizlikle devam ediyoruz. Özellikle altyapı yatırımlarımıza büyük önem veriyoruz. Mavi gözlü kentimizi daha yaşanılabilir bir kent yapma hedefiyle, vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde ulaştırmak için gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Tekirdağ için gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarımızı önümüzdeki süreçte de sürdüreceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.