Başkan Yüksel toplu taşıma kooperatiflerini ağırladı

SÜLEYMANPAŞA 28.09.2021 - 19:26, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Başkan Yüksel toplu taşıma kooperatiflerini ağırladı

Başkan Yüksel toplu taşıma kooperatiflerini ağırladı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ilçede faaliyet gösteren şehir içi yolcu taşımacılığı kooperatiflerinin temsilcilerini misafir etti. Kooperatif başkanları ile Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binasında bir araya gelen Başkan Yüksel, şoför esnafının sorunları, beklenti ve talepleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunurken, Süleymanpaşa Belediyesinin özellikle toplu taşıma araçlarının durak yerleri ile ilgili olarak yakın dönemde hayata geçireceği düzenlemeler hakkında da bilgilendirmede bulundu. Yüksel, yakında başlayacak olan Kumbağ Mahallesi meydan düzenlemesi projesi kapsamında minibüslerin giriş çıkış ve duraklama alanlarında rahatlama sağlayacak uygulamalar gerçekleştireceklerini ifade etti. Toplantıda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar da eşlik ederken, ilgili müdürler de kooperatiflerin taleplerini yanıtlamak ve not almak üzere hazır bulundular. Toplantıyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Yüksel, “Süleymanpaşa’mızda şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüs kooperatiflerimizin başkanlarıyla bir araya geldik. Belediyemizde ağırladığımız kıymetli başkanlarımızın talep ve beklentilerini değerlendirerek, sorunlarını dinledik. Toplantımızın ilçemize ve şoför esnafımıza hayırlı olmasını dilerim,” diye konuştu.

Başkan Yüksel toplu taşıma kooperatiflerini ağırladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ilçede faaliyet gösteren şehir içi yolcu taşımacılığı kooperatiflerinin temsilcilerini misafir etti.

Kooperatif başkanları ile Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binasında bir araya gelen Başkan Yüksel, şoför esnafının sorunları, beklenti ve talepleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunurken, Süleymanpaşa Belediyesinin özellikle toplu taşıma araçlarının durak yerleri ile ilgili olarak yakın dönemde hayata geçireceği düzenlemeler hakkında da bilgilendirmede bulundu. Yüksel, yakında başlayacak olan Kumbağ Mahallesi meydan düzenlemesi projesi kapsamında minibüslerin giriş çıkış ve duraklama alanlarında rahatlama sağlayacak uygulamalar gerçekleştireceklerini ifade etti.

Toplantıda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar da eşlik ederken, ilgili müdürler de kooperatiflerin taleplerini yanıtlamak ve not almak üzere hazır bulundular.

Toplantıyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Yüksel, “Süleymanpaşa’mızda şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüs kooperatiflerimizin başkanlarıyla bir araya geldik. Belediyemizde ağırladığımız kıymetli başkanlarımızın talep ve beklentilerini değerlendirerek, sorunlarını dinledik. Toplantımızın ilçemize ve şoför esnafımıza hayırlı olmasını dilerim,” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.