BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİJYEN DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR 09.04.2021 - 11:49, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİJYEN DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

KOVİD-19 salgını sürecinde vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda ulaşım hizmetlerinden faydalanabilmeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde ticari taksilerde hijyen denetimi gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Tekirdağ'ın Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde T plakalı araçlarda sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımı kurallarına uyulup uyulmadığı denetlendi. "Vatandaşların Sağlığı İçin Denetim ve Dezenfeksiyon Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz" Alınan önemler sayesinde KOVİD-19 salgınından korunabileceklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak, Türkiye'de ilk KOVİD-19 vakasının görüldüğü günden bu yana vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde ticari taksilerde hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı denetimleri gerçekleştirdik.  Bunun yanı sıra il genelinde vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfeksiyon işlemleri uyguluyoruz. Hastalığın arttığı bu dönemde vatandaşlarımızdan sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uymalarına temenni ediyorum. Tüm halkımıza sağlıklı günler dilerim" dedi.

KOVİD-19 salgını sürecinde vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda ulaşım hizmetlerinden faydalanabilmeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde ticari taksilerde hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Tekirdağ'ın Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde T plakalı araçlarda sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımı kurallarına uyulup uyulmadığı denetlendi.

"Vatandaşların Sağlığı İçin Denetim ve Dezenfeksiyon Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz"

Alınan önemler sayesinde KOVİD-19 salgınından korunabileceklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak, Türkiye'de ilk KOVİD-19 vakasının görüldüğü günden bu yana vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde ticari taksilerde hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı denetimleri gerçekleştirdik.  Bunun yanı sıra il genelinde vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfeksiyon işlemleri uyguluyoruz. Hastalığın arttığı bu dönemde vatandaşlarımızdan sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uymalarına temenni ediyorum. Tüm halkımıza sağlıklı günler dilerim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.