BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR 18.05.2021 - 09:59, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2021 faaliyet programı kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kapaklı İlçesinin Erbay Caddesi'nde SSB Beton yol yapım çalışmaları tamamlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kapaklı İlçesinin Erbay Caddesinde TESKİ ve TREDAŞ ekiplerinin altyapı çalışmalarını tamamlanmasının ardından başlatılan SSB Beton yol yapım çalışmaları tamamlandı. Çalışma kapsamında 1400 metre uzunluğa sahip yolda toplam 2250 metreküp beton serimi gerçekleştirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Kapaklı İlçesinde beton yol yapım çalışması tamamlanan Erbay Caddesi'nin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Büyükşehir Belediyesi olarak daha modern bir Tekirdağ için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz." dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2021 faaliyet programı kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kapaklı İlçesinin Erbay Caddesi'nde SSB Beton yol yapım çalışmaları tamamlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kapaklı İlçesinin Erbay Caddesinde TESKİ ve TREDAŞ ekiplerinin altyapı çalışmalarını tamamlanmasının ardından başlatılan SSB Beton yol yapım çalışmaları tamamlandı. Çalışma kapsamında 1400 metre uzunluğa sahip yolda toplam 2250 metreküp beton serimi gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Kapaklı İlçesinde beton yol yapım çalışması tamamlanan Erbay Caddesi'nin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Büyükşehir Belediyesi olarak daha modern bir Tekirdağ için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.