ÇERKEZKÖY İLÇESİNDE KADIN SAĞLIĞI VE AİLE PLANLAMASI SÖYLEŞİSİ DÜZENLEDİ

ÇERKEZKÖY 20.01.2022 - 19:23, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ÇERKEZKÖY İLÇESİNDE KADIN SAĞLIĞI VE AİLE PLANLAMASI SÖYLEŞİSİ DÜZENLEDİ

Kurulduğu günden bu yana çalışmalarını sosyal belediyecilik anlayışı ile sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, toplumun en önemli öznelerinden olan kadınların yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çerkezköy Belediyesi işbirliği ile Kadın Sağlığı ve Aile Planlaması konusunda söyleşi düzenlendi. Çerkezköy ilçesi Bağlık Mahalle Evi'nde düzenlenen söyleşide Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı tarafından stresin beden ve ruh sağlığı üzerindeki etkileri, meme kanserinde erken tanının önemi, sağlık taramalarının önemi, rahim ağzı kanseri ve kontroller, menopoz süreci, aile planlaması tanımı ve gebeliği önleyici yöntemler, kişisel temizlik, sağlıklı beslenme adımlarının tanımları konularında katılımcılara bilgi verildi. Kızılpınar, Veliköy ve Bağlık Mahalle Evi kursiyerlerinin katıldığı söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından son buldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz projelerde her zaman toplumun ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduk. Kadınlara yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmalar da bizim için büyük bir önem arz ediyor. Kadın Sağlığı ve Aile Planlaması söyleşimize katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Toplumun her kesimine yönelik çalışmalarımız devam edecek." dedi.  

Kurulduğu günden bu yana çalışmalarını sosyal belediyecilik anlayışı ile sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, toplumun en önemli öznelerinden olan kadınların yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çerkezköy Belediyesi işbirliği ile Kadın Sağlığı ve Aile Planlaması konusunda söyleşi düzenlendi.

Çerkezköy ilçesi Bağlık Mahalle Evi'nde düzenlenen söyleşide Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı tarafından stresin beden ve ruh sağlığı üzerindeki etkileri, meme kanserinde erken tanının önemi, sağlık taramalarının önemi, rahim ağzı kanseri ve kontroller, menopoz süreci, aile planlaması tanımı ve gebeliği önleyici yöntemler, kişisel temizlik, sağlıklı beslenme adımlarının tanımları konularında katılımcılara bilgi verildi. Kızılpınar, Veliköy ve Bağlık Mahalle Evi kursiyerlerinin katıldığı söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından son buldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz projelerde her zaman toplumun ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduk. Kadınlara yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmalar da bizim için büyük bir önem arz ediyor. Kadın Sağlığı ve Aile Planlaması söyleşimize katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Toplumun her kesimine yönelik çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.