ÇORLU'DA YENİ OPERASYON

ASAYİŞ 26.10.2021 - 21:45, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ÇORLU'DA YENİ OPERASYON

Tekirdağ emniyetinden yeni operasyon: 10 gözaltı
Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde yediemin olarak emanete alınan araçları satma vaadiyle yüklü miktarda para alarak vatandaşları dolandıran suç örgütüne düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.   Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kom Şube ekiplerince Çorlu ilçesinde yedi emin olarak emanete alınan araçları satma vaadiyle yüklü miktarda para alarak vatandaşları dolandıran suç örgütüne yönelik sabah saatlerinde eş zamanlı olarak operasyon başlatıldı. Operasyonda, 10 şüpheli şahsın adreslerinde yapılan aramalarda 3 adet tabanca, bir adet tüfek, bir adet kuru sıkı silah ele geçirildi. Çorlu Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde gözaltına alınan şüphelilerle ilgili olarak, “Suç İşlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli dolandırıcılık, tehdit ve 6136 skm suçlarından” soruşturma başlatıldı.           Kaynak. Ferhat Akgün
Tekirdağ emniyetinden yeni operasyon: 10 gözaltı

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde yediemin olarak emanete alınan araçları satma vaadiyle yüklü miktarda para alarak vatandaşları dolandıran suç örgütüne düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kom Şube ekiplerince Çorlu ilçesinde yedi emin olarak emanete alınan araçları satma vaadiyle yüklü miktarda para alarak vatandaşları dolandıran suç örgütüne yönelik sabah saatlerinde eş zamanlı olarak operasyon başlatıldı. Operasyonda, 10 şüpheli şahsın adreslerinde yapılan aramalarda 3 adet tabanca, bir adet tüfek, bir adet kuru sıkı silah ele geçirildi.
Çorlu Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde gözaltına alınan şüphelilerle ilgili olarak, “Suç İşlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli dolandırıcılık, tehdit ve 6136 skm suçlarından” soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

 

Kaynak. Ferhat Akgün

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.