Dünyaca Ünlü İnfluencer'lerden Tekirdağ Müzesine Ziyaret

KÜLTÜR 25.03.2021 - 16:56, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Dünyaca Ünlü İnfluencer'lerden Tekirdağ Müzesine Ziyaret

25 kişilik influencer’dan (Sosyal Medya Ünlüleri) oluşan grup Arkeoloji ve Etnografya Müzesi ziyaret ettiler.
  Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen “Tekirdağ ve Destinasyonları Tanıtım Çalışması” kapsamında İlimizin turizm değerlerinin kapsamlı bir şekilde tanıtımını yapmak amacıyla başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor. Bu doğrultuda Tekirdağ’ın tarihi, turistik, kültürel ve ekonomik değerleri ile doğal güzelliklerini yurt ve dünya geneliyle buluşturmak amacıyla 24 – 28 Mart tarihleri arasında İspanya, Hollanda, İtalya, Almanya ve İsveç’ten toplam 25 kişilik influencer’dan (Sosyal Medya Ünlüleri) oluşan misafir grubunu ilimizde ağırlayacağız. İki Grup halinde ilimizin önemli turistik noktalarını gezecek olan influencerlar gezilerine bağcılıkta kısa zaman içinde önemli bir noktaya gelen bağ rotasını gezerek başlayacaklar. Daha sonra Ganosların eşsiz manzarası eşliğinde ilimizin doğal güzelliklerini keşfettikten sonra ilimizde bulunan tarihi ve kültürel noktaları ziyaret ederek gezilerini tamamlayacaklar.     Katılımcılar  1 MARTA CARRIEDO GARCIA 2 RAUL VIDAL ARIAS 3 SARA BACEIREDO SANTAMARÍA 4 MARIANA DIEZ MOLINER 5 Marina  Muñoz Cerezo 6 Alejandro Cuenca Morató 7 Aretha Fusté i Jimenez  8 Maria Costa de Travy  9 Benjamin Alfonso Thorpe Plaza  10 Natalia Vargas Perez  11 MARIA ESTER BELLON OLMEDO  12 LUIS ALBERTO BORDALLO ZAPATA  13 Maja Malnar 14 Melisa Beleli  15 TGA Personeli  16 TGA Personeli  17 TGA Personeli     
25 kişilik influencer’dan (Sosyal Medya Ünlüleri) oluşan grup Arkeoloji ve Etnografya Müzesi ziyaret ettiler.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen “Tekirdağ ve Destinasyonları Tanıtım Çalışması” kapsamında İlimizin turizm değerlerinin kapsamlı bir şekilde tanıtımını yapmak amacıyla başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor.
Bu doğrultuda Tekirdağ’ın tarihi, turistik, kültürel ve ekonomik değerleri ile doğal güzelliklerini yurt ve dünya geneliyle buluşturmak amacıyla 24 – 28 Mart tarihleri arasında İspanya, Hollanda, İtalya, Almanya ve İsveç’ten toplam 25 kişilik influencer’dan (Sosyal Medya Ünlüleri) oluşan misafir grubunu ilimizde ağırlayacağız.
İki Grup halinde ilimizin önemli turistik noktalarını gezecek olan influencerlar gezilerine bağcılıkta kısa zaman içinde önemli bir noktaya gelen bağ rotasını gezerek başlayacaklar. Daha sonra Ganosların eşsiz manzarası eşliğinde ilimizin doğal güzelliklerini keşfettikten sonra ilimizde bulunan tarihi ve kültürel noktaları ziyaret ederek gezilerini tamamlayacaklar.
 
  Katılımcılar 
1 MARTA CARRIEDO GARCIA
2 RAUL VIDAL ARIAS
3 SARA BACEIREDO SANTAMARÍA
4 MARIANA DIEZ MOLINER
5 Marina  Muñoz Cerezo
6 Alejandro Cuenca Morató
7 Aretha Fusté i Jimenez 
8 Maria Costa de Travy 
9 Benjamin Alfonso Thorpe Plaza 
10 Natalia Vargas Perez 
11 MARIA ESTER BELLON OLMEDO 
12 LUIS ALBERTO BORDALLO ZAPATA 
13 Maja Malnar
14 Melisa Beleli 
15 TGA Personeli 
16 TGA Personeli 
17 TGA Personeli 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.