Hayrabolu Canlı Hayvan Pazarı hizmete girdi

HAYRABOLU 03.02.2021 - 14:21, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Hayrabolu Canlı Hayvan Pazarı hizmete girdi

Hayrabolu ilçesinde inşa edilen "Canlı Hayvan Pazarı" hizmete girdi. Hayvan Pazarını ziyaret eden Belediye Başkanı Osman İnan, üreticilere bereketli kazançlar diledi.  Belediye Başkanı İnan, yaptığı açıklamada, canlı hayvan pazarının bugün itibariyle hizmete girdiğini söyledi.  Hayrabolu Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nın ilçenin hayvan ticareti açısından cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.  Canlı Hayvan pazarının Tekirdağ yolu üzerinde yaklaşık 10 bin metrekare kullanabilir alana sahip olduğunu ifade eden İnan, şunları kaydetti: "Hayrabolu'ya yeni ve modern bir hayvan pazarı kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bugün itibariyle canlı hayvan pazarımız hizmet vermeye başladı. Canlı Hayvan Pazarımızın açılışını pandemi dolayısıyla ileri bir tarihte gerçekleştireceğiz. İlçemize ve bölge üreticilerimize hayırlı ve uğurlu olsun."

Hayrabolu ilçesinde inşa edilen "Canlı Hayvan Pazarı" hizmete girdi.

Hayvan Pazarını ziyaret eden Belediye Başkanı Osman İnan, üreticilere bereketli kazançlar diledi.

 Belediye Başkanı İnan, yaptığı açıklamada, canlı hayvan pazarının bugün itibariyle hizmete girdiğini söyledi.

 Hayrabolu Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nın ilçenin hayvan ticareti açısından cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

 Canlı Hayvan pazarının Tekirdağ yolu üzerinde yaklaşık 10 bin metrekare kullanabilir alana sahip olduğunu ifade eden İnan, şunları kaydetti:

"Hayrabolu'ya yeni ve modern bir hayvan pazarı kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bugün itibariyle canlı hayvan pazarımız hizmet vermeye başladı. Canlı Hayvan Pazarımızın açılışını pandemi dolayısıyla ileri bir tarihte gerçekleştireceğiz. İlçemize ve bölge üreticilerimize hayırlı ve uğurlu olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.