İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

BÜYÜKŞEHİR 04.03.2021 - 12:54, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Tekirdağ'a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem imamoğlu'nu Tekirdağ'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çalışma azmi ve samimiyetiyle gönüllere taht kuran değerli kardeşim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Tekirdağ'da görmek bizi çok mutlu etti, bize büyük güç verdi. Ziyaret programı çerçevesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin değerli bürokratları ile işbirliği toplantımızı gerçekleştireceğiz. Tekirdağ ile İstanbul birlikte neler yapabilir bunu değerlendireceğiz. Değerli başkanıma ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, tüm Tekirdağ halkının selamlarını iletiyorum. Değerli vatandaşlarımıza hizmet etmenin enerjisiyle çalışmalarımıza omuz omuza devam edeceğiz" dedi. Tekirdağ'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'da, İstanbul'un sadece kendisini değil çevresini de etkileyen bir konumda olduğunu belirterek, "Trakya'nın ve Marmara'nın iyi bir tasarrufu, iyi bir planlaması olması halinde Türkiye'nin soluk alacağını hepimiz biliyoruz. Trakya ile birlikte bölgemizde şuan resmi nüfusu ile 26-27 Milyonluk bir bölgeden bahsediyoruz. Türkiye'nin neredeyse üçte biri. Ekonomik anlamda çok daha fazlası. Bu anlamda biz süreci yönetiyoruz. Buraya gelişimizdeki temel amaçta bu. Karşılıklı işbirliği içerisinde neler yapabiliriz noktasında değerlendirmelerimiz olacak. Başkanımızın koordinasyonu ve sizlerin katılımı ile süreci toparlarız diye düşünüyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Albayrak ziyaret anısına Başkan İmamoğlu'na bazı hediyeler takdim etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tekirdağ ziyaret programı çerçevesinde gün içerisinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliği anlamında yapılabilecek çalışmaların ele alınacağı değerlendirme ve koordinasyon toplantısına da katılacak. 
Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Tekirdağ'a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem imamoğlu'nu Tekirdağ'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çalışma azmi ve samimiyetiyle gönüllere taht kuran değerli kardeşim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Tekirdağ'da görmek bizi çok mutlu etti, bize büyük güç verdi. Ziyaret programı çerçevesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin değerli bürokratları ile işbirliği toplantımızı gerçekleştireceğiz. Tekirdağ ile İstanbul birlikte neler yapabilir bunu değerlendireceğiz. Değerli başkanıma ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, tüm Tekirdağ halkının selamlarını iletiyorum. Değerli vatandaşlarımıza hizmet etmenin enerjisiyle çalışmalarımıza omuz omuza devam edeceğiz" dedi.

Tekirdağ'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'da, İstanbul'un sadece kendisini değil çevresini de etkileyen bir konumda olduğunu belirterek, "Trakya'nın ve Marmara'nın iyi bir tasarrufu, iyi bir planlaması olması halinde Türkiye'nin soluk alacağını hepimiz biliyoruz. Trakya ile birlikte bölgemizde şuan resmi nüfusu ile 26-27 Milyonluk bir bölgeden bahsediyoruz. Türkiye'nin neredeyse üçte biri. Ekonomik anlamda çok daha fazlası. Bu anlamda biz süreci yönetiyoruz. Buraya gelişimizdeki temel amaçta bu. Karşılıklı işbirliği içerisinde neler yapabiliriz noktasında değerlendirmelerimiz olacak. Başkanımızın koordinasyonu ve sizlerin katılımı ile süreci toparlarız diye düşünüyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Albayrak ziyaret anısına Başkan İmamoğlu'na bazı hediyeler takdim etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tekirdağ ziyaret programı çerçevesinde gün içerisinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliği anlamında yapılabilecek çalışmaların ele alınacağı değerlendirme ve koordinasyon toplantısına da katılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.