MARMARAEREĞLİSİ'NDEN BAHARA HAZIRLIK

MARMARA EREĞLİSİ 07.02.2021 - 12:24, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

MARMARAEREĞLİSİ'NDEN BAHARA HAZIRLIK

Marmaraereğlisi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü işbirliği ile bahar çalışmalarını başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerimiz bahar çalışmaları kapsamında,  sorumluluk alanları içerisinde olan park, bahçe ve yol orta refüjlerinde bahar mevsimi için hazırlıklar yapıyor. Ekipler halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz sağlıklı ve bakımlı hale getirmek için hummalı bir çalışma içerisinde hizmetlerini özenle gerçekleştirirken, çim biçme, ağaç budama havalandırma işlemleri ile beraber çocuk oyun grupları, parklar, kamelyalar ve banklarda da onarım çalışmalarını sürdürüyor. Marmaraereğlisi’nin temiz ve bakımlı olması, yeşil kalması için çaba harcadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Belediyemizin sorumluluğundaki sahil bantlarında ve tüm parklarda ekiplerimiz ağaçların ve yeşil alanların bakım, budama ve çim biçme hizmetlerini özenle gerçekleştiriyor. Muazzam bir coğrafyaya sahip nadide ilçemizi daha da güzelleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bize düşen bu güzelliği insanların hizmetine en iyi şekilde sunmaktır.’’ İfadelerini kullandı  

Marmaraereğlisi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü işbirliği ile bahar çalışmalarını başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerimiz bahar çalışmaları kapsamında,  sorumluluk alanları içerisinde olan park, bahçe ve yol orta refüjlerinde bahar mevsimi için hazırlıklar yapıyor. Ekipler halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz sağlıklı ve bakımlı hale getirmek için hummalı bir çalışma içerisinde hizmetlerini özenle gerçekleştirirken, çim biçme, ağaç budama havalandırma işlemleri ile beraber çocuk oyun grupları, parklar, kamelyalar ve banklarda da onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Marmaraereğlisi’nin temiz ve bakımlı olması, yeşil kalması için çaba harcadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Belediyemizin sorumluluğundaki sahil bantlarında ve tüm parklarda ekiplerimiz ağaçların ve yeşil alanların bakım, budama ve çim biçme hizmetlerini özenle gerçekleştiriyor. Muazzam bir coğrafyaya sahip nadide ilçemizi daha da güzelleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bize düşen bu güzelliği insanların hizmetine en iyi şekilde sunmaktır.’’ İfadelerini kullandı

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.