Mestan Özcan'dan Marmara Ereğlisi çıkarması

MARMARA EREĞLİSİ 12.02.2021 - 12:30, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Mestan Özcan'dan Marmara Ereğlisi çıkarması

MESTAN ÖZCAN MARMARAEREĞLİSİ’Nİ SOKAK SOKAK GEZEREK İNCELEMELERDE BULUNDU
  AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, her salı devam eden  ilçe ziyaretleri kapsamında bu hafta Marmaraereğlisinde idi. Beraberinde belediye başkanı Hikmet Ata, il başkan yardımcıları, ilçe başkanı  ve parti yöneticileri ile birlikte birçok ziyaret ve görüşme gerçekleştirildi.   Özcan ilk olarak İlçe Başkanlığına gelerek, burada Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve İlçe Başkanı Muhammet Gökmen ve İlçe Koordinatörünün de katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantıda ilçe gündemine dair birçok mesele ele alınarak, gerekli planlamalar yapıldı.  Toplantıların ardından Mestan Özcan ve beraberindekiler, Marmaraereğlisi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Tahir Saygın’ı ziyaret ettiler. Söz konusu ziyarette Marmaraereğlisi esnafına ve İlçenin ekonomik gündemine dair konular masaya yatırıldı. Bu görüşmenin ardından İl Başkanı ve heyeti, Marmaraereğlisi SGK Merkez Müdürü Yurdaer Tecir’i de ziyaret ettiler.    İl Başkanı ve beraberindekiler daha sonra Marmaraereğlisi İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin ile makamında görüşerek, birtakım istişarelerde bulundular ve İlçedeki çalışmaları dolayısıyla Zehin’e başarılar dilediler.  Özcan ve beraberindekilerin bir sonraki durağı ise Marmaraereğlisi esnafı oldu. Birçok noktada gerçekleştirilen ziyaretler sırasında esnafın nabzı tutularak, istek ve sorunlarına dair notlar alındı. Ardından Mestan Özcan esnafa hayırlı olsun dileklerini iletti ve şehrin sokak ve caddelerinde bir gezintiye çıktı.      Yürüyüş sırasında yollardaki hizmet kalitesini yerinde inceleyen İl Başkanı, Büyükşehir Belediyesi’nin görev alanlarına giren bazı cadde ve sokaklardaki altyapı eksikliğinin ve yollardaki bozukluğun, şehir sakinleri için artık bir çileye dönüştüğünü vurguladı. Buna karşın Marmaraereğlisi Belediyesi’nin hizmet alanlarına giren bölgelerdeki oldukça iyi durumdaki yol kalitesine dikkat çekerek, AK Parti ve CHP’nin belediyecilik anlayışının bir kez daha açıkça ortaya konduğunu belirtti.    
MESTAN ÖZCAN MARMARAEREĞLİSİ’Nİ SOKAK SOKAK GEZEREK İNCELEMELERDE BULUNDU

 
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, her salı devam eden  ilçe ziyaretleri kapsamında bu hafta Marmaraereğlisinde idi. Beraberinde belediye başkanı Hikmet Ata, il başkan yardımcıları, ilçe başkanı  ve parti yöneticileri ile birlikte birçok ziyaret ve görüşme gerçekleştirildi.

Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

 

Özcan ilk olarak İlçe Başkanlığına gelerek, burada Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve İlçe Başkanı Muhammet Gökmen ve İlçe Koordinatörünün de katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantıda ilçe gündemine dair birçok mesele ele alınarak, gerekli planlamalar yapıldı. 
Toplantıların ardından Mestan Özcan ve beraberindekiler, Marmaraereğlisi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Tahir Saygın’ı ziyaret ettiler. Söz konusu ziyarette Marmaraereğlisi esnafına ve İlçenin ekonomik gündemine dair konular masaya yatırıldı. Bu görüşmenin ardından İl Başkanı ve heyeti, Marmaraereğlisi SGK Merkez Müdürü Yurdaer Tecir’i de ziyaret ettiler. 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 

İl Başkanı ve beraberindekiler daha sonra Marmaraereğlisi İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin ile makamında görüşerek, birtakım istişarelerde bulundular ve İlçedeki çalışmaları dolayısıyla Zehin’e başarılar dilediler. 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Özcan ve beraberindekilerin bir sonraki durağı ise Marmaraereğlisi esnafı oldu. Birçok noktada gerçekleştirilen ziyaretler sırasında esnafın nabzı tutularak, istek ve sorunlarına dair notlar alındı. Ardından Mestan Özcan esnafa hayırlı olsun dileklerini iletti ve şehrin sokak ve caddelerinde bir gezintiye çıktı. 

Bir iç mekan görseli olabilir
 

 
Yürüyüş sırasında yollardaki hizmet kalitesini yerinde inceleyen İl Başkanı, Büyükşehir Belediyesi’nin görev alanlarına giren bazı cadde ve sokaklardaki altyapı eksikliğinin ve yollardaki bozukluğun, şehir sakinleri için artık bir çileye dönüştüğünü vurguladı. Buna karşın Marmaraereğlisi Belediyesi’nin hizmet alanlarına giren bölgelerdeki oldukça iyi durumdaki yol kalitesine dikkat çekerek, AK Parti ve CHP’nin belediyecilik anlayışının bir kez daha açıkça ortaya konduğunu belirtti.

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir
 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.