O Bir Efsane... "Rüzgarın Oğlu"

KÜLTÜR 26.05.2021 - 19:29, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

O Bir Efsane... "Rüzgarın Oğlu"

  Trakya'nın yetiştirdiği "Rüzgarın Oğlu" lakaplı millî futbolcu Orhan Çıkırıkçı, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İl Müdürü Ahmet Hacıoğlu'nu nezaket ziyaretinde bulundu.     Keyifli bir sohbetin ardından Hacıoğlu Orhan Çıkırıkçı'ya teşekkür etti.   Orhan Çıkırıkçı, (d. 15 Nisan 1967, Kırklareli), Türk eski millî futbolcu, teknik direktör. İstanbulspor yardımcı antrenörlüğü yapmaktadır. Trabzonspor'un eski futbolcularındandır ve Trabzonspor camiasi ve taraftari tarafından Kulübün Efsane futbolcuları arasında görülmektedır. Süratli oyun tarzından Rüzgarın Oğlu diye anılırdı. Trabzonspor Orhan Kaynak'ı transfer etmesinden sonra iki futbolcuya birbirinden ayırt edebilmek için Orhan Çıkırıkçı medya tarafından Büyük Orhan diye anılırdı.
 
Trakya'nın yetiştirdiği "Rüzgarın Oğlu" lakaplı millî futbolcu Orhan Çıkırıkçı, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İl Müdürü Ahmet Hacıoğlu'nu nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve ofis görseli olabilir
 
Keyifli bir sohbetin ardından Hacıoğlu Orhan Çıkırıkçı'ya teşekkür etti.
 
Orhan Çıkırıkçı, (d. 15 Nisan 1967, Kırklareli), Türk eski millî futbolcuteknik direktörİstanbulspor yardımcı antrenörlüğü yapmaktadır. Trabzonspor'un eski futbolcularındandır ve Trabzonspor camiasi ve taraftari tarafından Kulübün Efsane futbolcuları arasında görülmektedır. Süratli oyun tarzından Rüzgarın Oğlu diye anılırdı. Trabzonspor Orhan Kaynak'ı transfer etmesinden sonra iki futbolcuya birbirinden ayırt edebilmek için Orhan Çıkırıkçı medya tarafından Büyük Orhan diye anılırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.