OCAK 2022 DÖNEMİ MECLİS TOPLANTISI SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BÜYÜKŞEHİR 12.01.2022 - 20:04, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

OCAK 2022 DÖNEMİ MECLİS TOPLANTISI SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ocak 2022 Dönemi Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirildi. Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyon kararlarına ait dosyalar meclise sunuldu. Meclis Toplantısı sonrasında açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, " Ocak 2022 Dönemi Meclis Toplantımız son derece verimli geçti. Göreve geldiğimiz günden bu yana var gücümüzle şehrimiz ve halkımız için çalışıyoruz. Alınan kararların şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ocak 2022 Dönemi Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirildi.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyon kararlarına ait dosyalar meclise sunuldu.

Meclis Toplantısı sonrasında açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, " Ocak 2022 Dönemi Meclis Toplantımız son derece verimli geçti. Göreve geldiğimiz günden bu yana var gücümüzle şehrimiz ve halkımız için çalışıyoruz. Alınan kararların şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.