Öğrencilere şiddet iddiası okulu karıştırdı

EĞİTİM 26.10.2021 - 21:28, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Öğrencilere şiddet iddiası okulu karıştırdı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde veliler, 4’üncü sınıf öğrencilerine sınıf öğretmenleri tarafından fiziksel ve sözlü şiddet uygulandığı gerekçesi ile öğretmen hakkında şikayetçi oldu. Öğretmen sınıftan gidene kadar öğrencilerini okula göndermeme kararı alan veliler, şikayet dilekçesini valiliğe verdi.   Edinilen bilgiye göre Süleymanpaşa ilçesi Namık Kemal İlkokulu 4’üncü sınıfında okuyan 20 öğrenci velisi Öğretmen S.İ.’nin çocuklarına fiziksel ve sözlü olarak şiddet uyguladığını iddia ederek çocuklarını okula göndermeme kararı aldı. Okul yönetiminin öğretmen hakkında işlem yapmaması üzerine veliler Tekirdağ Valiliği’ne gelerek öğretmen hakkında şikayet dilekçesi verdi. Torunun öğretmeni tarafından şiddete maruz kaldığını ifade eden Handan Eren, “Namık Kemal İlkokulu 4.sınıf öğrencileri olarak valiliğe şikayet dilekçemizi verdik. Öğretmen S.İ.’nin sınıftaki çocuklara kötü davranması nedeniyle. Özellikle fiziksel yada sözlü şiddet özellikle benim torunuma. Uyurken öğrenciler uyandırdığı için benim torunumu alıp köşeye koyuyor çöp bidonunu da önüne koyup kokla diye başından bastırıyor. O gün öğrencilere ödev olarak ‘Eren Kuzey’in okuldan atılması için yazı getirin’ diyor. Velilere baskı yapıyor. Bir de küfürlü konuşuyor. Bütün veliler bundan şikayetçi, bütün çocuklar bundan şikayetçi. Üzülüyorlar eğitimleri aksıyor. Bunun için gereğinin yapılması için valiliğe dilekçemizi verdik. Bu konunun takipçisiyiz. Bu öğretmen nereye giderse gitsin sorun olmaya devam edecektir” dedi.     Kaynak. Odakhaber

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde veliler, 4’üncü sınıf öğrencilerine sınıf öğretmenleri tarafından fiziksel ve sözlü şiddet uygulandığı gerekçesi ile öğretmen hakkında şikayetçi oldu. Öğretmen sınıftan gidene kadar öğrencilerini okula göndermeme kararı alan veliler, şikayet dilekçesini valiliğe verdi.

 

Edinilen bilgiye göre Süleymanpaşa ilçesi Namık Kemal İlkokulu 4’üncü sınıfında okuyan 20 öğrenci velisi Öğretmen S.İ.’nin çocuklarına fiziksel ve sözlü olarak şiddet uyguladığını iddia ederek çocuklarını okula göndermeme kararı aldı. Okul yönetiminin öğretmen hakkında işlem yapmaması üzerine veliler Tekirdağ Valiliği’ne gelerek öğretmen hakkında şikayet dilekçesi verdi.

Torunun öğretmeni tarafından şiddete maruz kaldığını ifade eden Handan Eren, “Namık Kemal İlkokulu 4.sınıf öğrencileri olarak valiliğe şikayet dilekçemizi verdik. Öğretmen S.İ.’nin sınıftaki çocuklara kötü davranması nedeniyle. Özellikle fiziksel yada sözlü şiddet özellikle benim torunuma. Uyurken öğrenciler uyandırdığı için benim torunumu alıp köşeye koyuyor çöp bidonunu da önüne koyup kokla diye başından bastırıyor. O gün öğrencilere ödev olarak ‘Eren Kuzey’in okuldan atılması için yazı getirin’ diyor. Velilere baskı yapıyor. Bir de küfürlü konuşuyor. Bütün veliler bundan şikayetçi, bütün çocuklar bundan şikayetçi. Üzülüyorlar eğitimleri aksıyor. Bunun için gereğinin yapılması için valiliğe dilekçemizi verdik. Bu konunun takipçisiyiz. Bu öğretmen nereye giderse gitsin sorun olmaya devam edecektir” dedi.

 

 

Kaynak. Odakhaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.