Protokol İmzalandı

EĞİTİM 18.06.2021 - 20:31, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Protokol İmzalandı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Dal Teknik Makina Ticaret ve Sanayi A.Ş. arasında rektörlük makamında iş birliği çerçeve protokolü imzalandı. İmzalanan protokol,  arasında karşılıklı işbirliğini güçlendirmek ve uygulanabilir sonuçların sanayiye aktarımını sağlamaya yönelik olarak “tasarım” kapsamına giren konularda yapılacak ve yapılabilecek işbirliğinin genel çerçevesini belirliyor. Protokole Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi adına Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin imza atarken, işletme adına Fahrettin Balcı imzaladı. Protokol imza töreninde Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç Moralar yer aldı.   Protokol; Üniversite ile işletme arasında bilimsel veya teknolojik araştırmalara yönelik proje çalışmalarını; birlikte gerçekleştirecekleri projelere dayalı makale ve bildiri çalışmalarını; Üniversiteye ulusal veya uluslararası düzeyde deney yeteneği kazandıracak altyapı çalışmalarını; Üniversite ile işletme arasında rutin deneylerin yapılmasına yönelik çalışmaları; öğretim üyelerinin işletmede yapacakları danışmanlık çalışmalarını; lisansüstü öğrencilerinin tezlerini işletme ile işbirliği içinde yapmalarına yönelik çalışmaları; lisans öğrencilerinin stajlarını ve bitirme projelerini işletme ile işbirliği içinde yapmalarına yönelik çalışmaları ve Üniversite ile işletme arasında karşılıklı seminer, konferans ve tanıtım etkinliklerine yönelik çalışmaları kapsıyor.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Dal Teknik Makina Ticaret ve Sanayi A.Ş. arasında rektörlük makamında iş birliği çerçeve protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol,  arasında karşılıklı işbirliğini güçlendirmek ve uygulanabilir sonuçların sanayiye aktarımını sağlamaya yönelik olarak “tasarım” kapsamına giren konularda yapılacak ve yapılabilecek işbirliğinin genel çerçevesini belirliyor.

Protokole Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi adına Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin imza atarken, işletme adına Fahrettin Balcı imzaladı. Protokol imza töreninde Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç Moralar yer aldı.

 

Protokol; Üniversite ile işletme arasında bilimsel veya teknolojik araştırmalara yönelik proje çalışmalarını; birlikte gerçekleştirecekleri projelere dayalı makale ve bildiri çalışmalarını; Üniversiteye ulusal veya uluslararası düzeyde deney yeteneği kazandıracak altyapı çalışmalarını; Üniversite ile işletme arasında rutin deneylerin yapılmasına yönelik çalışmaları; öğretim üyelerinin işletmede yapacakları danışmanlık çalışmalarını; lisansüstü öğrencilerinin tezlerini işletme ile işbirliği içinde yapmalarına yönelik çalışmaları; lisans öğrencilerinin stajlarını ve bitirme projelerini işletme ile işbirliği içinde yapmalarına yönelik çalışmaları ve Üniversite ile işletme arasında karşılıklı seminer, konferans ve tanıtım etkinliklerine yönelik çalışmaları kapsıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.