SAĞLIKÇILARDAN BAŞKAN ATA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

MARMARA EREĞLİSİ 30.01.2021 - 11:59, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

SAĞLIKÇILARDAN BAŞKAN ATA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Raif Üzmez ve hastane yönetimi, Belediye Başkanımız Hikmet Ata’ya, teşekkür çiçeği ve hediye takdim ettiler.
Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Raif Üzmez ve Devlet Hastanesi Hemşireleri, Belediye Başkanı Hikmet Ata’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Raif Üzmez, ve beraberindeki heyet; gerek normal zamanlarda sağladığı destekler, gerekse korona virüs ile mücadele sürecinde, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ile belediye personelinin gösterdiği koordineli çalışma ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerine çiçek ve hediye takdim ettiler. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ata, “Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgınıyla mücadele hepimizin ortak sorumluluğudur. Marmaraereğlisi Belediyesi olarak halkımızın sağlığı ve huzuru için elimizden gelen her türlü katkıyı sunmaya çalıştık. Tabi bu zorlu süreçte sağlık personelimizin canları pahasına mücadelesi hepimizi gururlandırdı. Bu süreçte bir nebze de olsa yanlarında olup destek sağlayabildiysek ne mutlu bize. Başhekimimiz ve sağlık personeli arkadaşlarımız tarafından gerçekleştirilen bu ziyaret için teşekkür ediyorum” dedi.
Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Raif Üzmez ve hastane yönetimi, Belediye Başkanımız Hikmet Ata’ya, teşekkür çiçeği ve hediye takdim ettiler.

Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Raif Üzmez ve Devlet Hastanesi Hemşireleri, Belediye Başkanı Hikmet Ata’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Raif Üzmez, ve beraberindeki heyet; gerek normal zamanlarda sağladığı destekler, gerekse korona virüs ile mücadele sürecinde, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ile belediye personelinin gösterdiği koordineli çalışma ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerine çiçek ve hediye takdim ettiler.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ata, “Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgınıyla mücadele hepimizin ortak sorumluluğudur. Marmaraereğlisi Belediyesi olarak halkımızın sağlığı ve huzuru için elimizden gelen her türlü katkıyı sunmaya çalıştık. Tabi bu zorlu süreçte sağlık personelimizin canları pahasına mücadelesi hepimizi gururlandırdı. Bu süreçte bir nebze de olsa yanlarında olup destek sağlayabildiysek ne mutlu bize. Başhekimimiz ve sağlık personeli arkadaşlarımız tarafından gerçekleştirilen bu ziyaret için teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.