Şehri Sanat Baklava'cısından

KÜLTÜR 06.02.2021 - 21:23, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Şehri Sanat Baklava'cısından

"Sokak Hayvanları Fotoğraf Sergisi" yoğun ilgi gördü.
Sokak hayvanlarının durumuna dikkat çekebilmek ve merhamet iklimini daha da arttırabilmek amacı ile 5 Şubat Cuma günü Saat 14:30 da açılışı gerçekleşen"Sokak Hayvanları Fotoğraf Sergisi"ne ilgi yoğundu.   Bayi yöneticisi Canan AYDOĞAN bu gibi etkinlliklerinin çoğalmasını sokak hayvanlarının hayatımızın önemli bir yerini kapladığı gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi.   Çoçukluğundan bu yana yaşamamızda önemli bir yer alan sokak hayvanları için, özveri ile çalıştığını ve elinden geldiğince de bu yardımların ve etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.   Şehri Sanat Baklavacısı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çalık ise, hayatımızda nefes aldığımız sürece sokak hayvanlarının yanında olacağını ve yardımlarının devam edeceğini belirtti.   Sergi 15 gün 100. yıl Şehri Sanat Baklavacısında ziyaretçilere açık olacaktır.   Bizlerde Tekirdağ'ın Sesi olarak Şehri Sanat Baklavacısının düzenlemiş olduğu bu sergiyi ziyaret ederek Murat bey'e ve Canan Hanım'a memnuniyetimizi dile getirdik.     Emine Ayaz Hanım'da Sergileye katılarak destek oldu.    
"Sokak Hayvanları Fotoğraf Sergisi" yoğun ilgi gördü.
Sokak hayvanlarının durumuna dikkat çekebilmek ve merhamet iklimini daha da arttırabilmek amacı ile 5 Şubat Cuma günü Saat 14:30 da açılışı gerçekleşen"Sokak Hayvanları Fotoğraf Sergisi"ne ilgi yoğundu.
 
Bayi yöneticisi Canan AYDOĞAN bu gibi etkinlliklerinin çoğalmasını sokak hayvanlarının hayatımızın önemli bir yerini kapladığı gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi.
 
Çoçukluğundan bu yana yaşamamızda önemli bir yer alan sokak hayvanları için, özveri ile çalıştığını ve elinden geldiğince de bu yardımların ve etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.
 
Şehri Sanat Baklavacısı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çalık ise, hayatımızda nefes aldığımız sürece sokak hayvanlarının yanında olacağını ve yardımlarının devam edeceğini belirtti.
 
Sergi 15 gün 100. yıl Şehri Sanat Baklavacısında ziyaretçilere açık olacaktır.
 
Bizlerde Tekirdağ'ın Sesi olarak Şehri Sanat Baklavacısının düzenlemiş olduğu bu sergiyi ziyaret ederek Murat bey'e ve Canan Hanım'a memnuniyetimizi dile getirdik.
Bir Tekirdağ Baklava Kahvaltı dahil 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Bir Tekirdağ Baklava Kahvaltı ve Tekin Şahin dahil 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Bir bir veya daha fazla kişi ve iç mekan görseli olabilir
Bir köpek görseli olabilir
Bir kuş görseli olabilir
 
 
Emine Ayaz Hanım'da Sergileye katılarak destek oldu.
 
Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'Günlük Üretiyoruz. Glikoz Fırında Pişiriyoruz. lite Pancar Şekeri anat avacis ehr- Sanar nan 0' görseli olabilir
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.