SOĞUK HAVA TEKİRDAĞ'I VURACAK

YAŞAM 09.11.2021 - 19:39, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

SOĞUK HAVA TEKİRDAĞ'I VURACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre; 10 Kasım Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre; 10 Kasım Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak.  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de soğuk havanın etkisine girmesi beklenen Tekirdağ için uyarı yaptı.   HAVA SICAKLIKLARI 4-8 DERECE BİRDEN DÜŞÜYOR Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen soğuk havayla birlikte Çarşamba (10.11.2021) gününden itibaren hissedilir derecede (4-8 derece) azalarak; mevsim normalleri civarına ve yer yer mevsim normallerinin altına ineceği tahmin ediliyor.   9 Kasım Salı günü 17-19 derece civarlarında seyreden hava sıcaklıklarının Çarşamba günü itibariyle 11-13 derecelere kadar düşmesi bekleniyor.  GECE VE SABAH SAATLERİNDE SOĞUK OLACAK Tekirdağ genelinde Çarşamba günü itibariyle gece ve sabah saatlerinde hava sıcaklıklarının 10 derecelerin altına düşmesi bekleniyor. SOĞUK HAVAYA KARŞI TEDBİRLİ OLUNMALI Bölgemizi etkilemesi beklenen soğuk hava dalgası oluşturabileceği olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı güncel tahmin ve uyarıları takip etmeleri konusunda uyarılarda bulunuldu. TEKİRDAĞ'DA YAĞIŞ BEKLENMİYOR Tekirdağ genelinde Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri bölgemiz genelinde önemli bir yağış beklenmiyor. Garden photo created by Racool_studio - www.freepik.com
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre; 10 Kasım Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre; 10 Kasım Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de soğuk havanın etkisine girmesi beklenen Tekirdağ için uyarı yaptı.

 

HAVA SICAKLIKLARI 4-8 DERECE BİRDEN DÜŞÜYOR
Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen soğuk havayla birlikte Çarşamba (10.11.2021) gününden itibaren hissedilir derecede (4-8 derece) azalarak; mevsim normalleri civarına ve yer yer mevsim normallerinin altına ineceği tahmin ediliyor.

 

9 Kasım Salı günü 17-19 derece civarlarında seyreden hava sıcaklıklarının Çarşamba günü itibariyle 11-13 derecelere kadar düşmesi bekleniyor. 

GECE VE SABAH SAATLERİNDE SOĞUK OLACAK
Tekirdağ genelinde Çarşamba günü itibariyle gece ve sabah saatlerinde hava sıcaklıklarının 10 derecelerin altına düşmesi bekleniyor.

SOĞUK HAVAYA KARŞI TEDBİRLİ OLUNMALI
Bölgemizi etkilemesi beklenen soğuk hava dalgası oluşturabileceği olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı güncel tahmin ve uyarıları takip etmeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.


TEKİRDAĞ'DA YAĞIŞ BEKLENMİYOR
Tekirdağ genelinde Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri bölgemiz genelinde önemli bir yağış beklenmiyor.

Garden photo created by Racool_studio - www.freepik.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.