TADINI DAMAĞINIZDA BIRAKACAK LEZZET ''GURMEMM''

YAŞAM 28.07.2021 - 20:55, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TADINI DAMAĞINIZDA BIRAKACAK LEZZET ''GURMEMM''

Yediğiniz herşeyi unutun. Bu lezzetler sizi çılgına çevirecek.
İşletmeciliğini Musa Pelin in Yaptığı 15 Temmuz 2021 Tarihinde Hürriyet Mah.Ünyeliler yanında failiyetine başlayan Gurmemm Yöresel Lezzetler Tüm Türkiye'den getirilen damağınıza uygun özel seçme ürünlerle  halka hizmet vermeye devam ediyor. 2 hafta önce Hürriyet mahlallesinde açılan Gurmemm Yöresel Lezzetler ilgi odağı olmaya devam ediyor. Türkiye'nin bir çok ilinden gelen lezzetler ile müşreti memnuniyeti üst düzeyde. İşletmeci Musa Pelin'in tecrübesi ve işine verdiği önem Gurmemm Yöresel Lezzetler ön plana çıkıyor. Öyleki Türkiye'nin batısından kalkıp Kars'a Adana'ya Antep'e ve bir çok ile gidip ürünlerini kendi seçiyor.   Musa Pelin kendi yemediğim hiç bir ürünü müşterilerime sunmam diyor ve ekliyor ürünlerimi alıp beğenmeyen olursa mazaretsiz geri alacağının üstünü çiziyor. Tokat yöresinden meşhur asma yaprağı; İzmir Yöresinden Tulum Peyniri; Kars yöresinden Kaşar, Gravyer Peyniri ve hakiki cevizli köme sucuk, Şeker katkısız doğal bal; Bosna'dan gelen ajvar ve soka,karışık baharatlı sebzeli çeşni;   Adana'dan gelen Cam ve Pet şişelerde bulunan şalgam suyu; Organik belgeli Tarhanalar;   Bununlada bitmiyor ürünlerde çok fazla hepsi organik hepsi sağlıklı, Reçeller, Yumurtalar, Manda yoğurtları, Acı ve Salçalar, Turşu çeşitleri, Izgara Zeytin Çeşitleri, kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi Yeşil Zaytin Salatası, Natural sızma Zeytinyağları, Mantıcızade'den Gurme Mantı çeşitleri, Zeytin Lokumu çeşitleri, Tahin çeşitleri, Kazım Kaptanpaşa'dan Tereyağlar, Sucuklar, Halim Çolak'tan dana salam füme dil ve dana sosisleri, Pastırma, Kavurma, bezde sucuklar var.   Gurmemm Yöresel Lezzetler aradığınız herşey var. tadı damağınızda kalacak tüm lezzetler burda toplanmış. Gurmemm Yöresel Lezzetler'e ulabilmek çok kolay. Adres Hürriyet Mah.Öğretmenler Cad 3/A  Tel . 0282 263 75 59 Cep  WhatsApp 0535 279 3284 Instagram Adresi https://www.instagram.com/gurmemmyoresellezzetler/     .    
Yediğiniz herşeyi unutun. Bu lezzetler sizi çılgına çevirecek.

İşletmeciliğini Musa Pelin in Yaptığı 15 Temmuz 2021 Tarihinde Hürriyet Mah.Ünyeliler yanında failiyetine başlayan Gurmemm Yöresel Lezzetler Tüm Türkiye'den getirilen damağınıza uygun özel seçme ürünlerle  halka hizmet vermeye devam ediyor.

2 hafta önce Hürriyet mahlallesinde açılan Gurmemm Yöresel Lezzetler ilgi odağı olmaya devam ediyor. Türkiye'nin bir çok ilinden gelen lezzetler ile müşreti memnuniyeti üst düzeyde.

İşletmeci Musa Pelin'in tecrübesi ve işine verdiği önem Gurmemm Yöresel Lezzetler ön plana çıkıyor.

Öyleki Türkiye'nin batısından kalkıp Kars'a Adana'ya Antep'e ve bir çok ile gidip ürünlerini kendi seçiyor.

 

Musa Pelin kendi yemediğim hiç bir ürünü müşterilerime sunmam diyor ve ekliyor ürünlerimi alıp beğenmeyen olursa mazaretsiz geri alacağının üstünü çiziyor.

Tokat yöresinden meşhur asma yaprağı;

Bir yiyecek görseli olabilir

İzmir Yöresinden Tulum Peyniri;

Fotoğraf açıklaması yok.

Kars yöresinden Kaşar, Gravyer Peyniri ve hakiki cevizli köme sucuk, Şeker katkısız doğal bal;

Bir yiyecek görseli olabilir

Bosna'dan gelen ajvar ve soka,karışık baharatlı sebzeli çeşni;

Bir yiyecek görseli olabilir

 

Adana'dan gelen Cam ve Pet şişelerde bulunan şalgam suyu;

Bir içecek görseli olabilir

Organik belgeli Tarhanalar;

Bir iç mekan görseli olabilir

 

Bununlada bitmiyor ürünlerde çok fazla hepsi organik hepsi sağlıklı,

Reçeller, Yumurtalar, Manda yoğurtları, Acı ve Salçalar, Turşu çeşitleri, Izgara Zeytin Çeşitleri, kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi Yeşil Zaytin Salatası, Natural sızma Zeytinyağları, Mantıcızade'den Gurme Mantı çeşitleri, Zeytin Lokumu çeşitleri, Tahin çeşitleri, Kazım Kaptanpaşa'dan Tereyağlar, Sucuklar, Halim Çolak'tan dana salam füme dil ve dana sosisleri, Pastırma, Kavurma, bezde sucuklar var.

 

Gurmemm Yöresel Lezzetler aradığınız herşey var. tadı damağınızda kalacak tüm lezzetler burda toplanmış.

Gurmemm Yöresel Lezzetler'e ulabilmek çok kolay.

Adres Hürriyet Mah.Öğretmenler Cad 3/A 

Tel . 0282 263 75 59 Cep 

WhatsApp 0535 279 3284

Instagram Adreshttps://www.instagram.com/gurmemmyoresellezzetler/

Bir 1 kişi ve iç mekan görseli olabilirBir şunu diyen bir yazı 'DOMATES REÇELİ YEŞİL İNCİR REÇELİ ŞENER DOĞAN YÃRESEL ÜRÜNLER ŞENER DOĞAN YÃRESEL ÜRÜNLER AHUDUDU REÇELİ ŞENER DOĞAN YÖRESEL ÜRÜNLER CEVİZ REÇELİ ŞENER DOĞAN YORESEL ÜRÜNLER KARADUT REÇELİ ŞENER DOĞAN YORESEL ÜRÜNLER 1 BÖĞÜRTLEN REÇELI DOĞAN YÃRESEL ÜRÜNLER ÇİLEK REÇELİ ŞENER ENRDĞ DOĞAN YORESEL ÜRÜNLER KOZALAĞI C VİŞNE REÇELİ ŞENER DOĞAN YORESEL ÜRÜNLER' görseli olabilir

Bir yiyecek görseli olabilirBir yiyecek görseli olabilir

 

Bir yiyecek görseli olabilirBir yiyecek görseli olabilir

 

.Bir yiyecek görseli olabilirFotoğraf açıklaması yok.Bir yiyecek görseli olabilirBir yiyecek görseli olabilir

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.