TARİHİ BELEDİYE BİNASI TADİLATA GİRİYOR

SÜLEYMANPAŞA 29.09.2021 - 18:59, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TARİHİ BELEDİYE BİNASI TADİLATA GİRİYOR

Süleymanpaşa Tarihi Belediye binasında depreme karşı güçlendirme çalışması yapılacak. Yaşanılan en son depremlerden sonra Tarihi belediye binasında çatlamaların meydana geldiğini ve ciddi sıkıntıların olduğunu kaydeden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; ” Belediye binamızın daha fazla zarar görmemesi için tadilata başlayacağız. Vali Aziz Yıldırım ile görüşmeler sağladık ve çalışmalar esnasında destek olacaklarını belirttiler. Binamız tadilata girdiği zaman bizde halk eğitim merkezinde hizmet vermeye devam edeceğiz. Nikah salonu olarakta kullanmaya başlayacağız. ” dedi.

Süleymanpaşa Tarihi Belediye binasında depreme karşı güçlendirme çalışması yapılacak.

Yaşanılan en son depremlerden sonra Tarihi belediye binasında çatlamaların meydana geldiğini ve ciddi sıkıntıların olduğunu kaydeden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; ” Belediye binamızın daha fazla zarar görmemesi için tadilata başlayacağız. Vali Aziz Yıldırım ile görüşmeler sağladık ve çalışmalar esnasında destek olacaklarını belirttiler. Binamız tadilata girdiği zaman bizde halk eğitim merkezinde hizmet vermeye devam edeceğiz. Nikah salonu olarakta kullanmaya başlayacağız. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.