TEKİRDAĞ 10 GÜN YAĞIŞLI OLACAK

GÜNDEM 06.10.2021 - 20:20, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ 10 GÜN YAĞIŞLI OLACAK

Meteoroloji'den elde edilen tahminlere göre Tekirdağ'da uzun süre etkili olan kuraklık sonrası uzun süredir beklenen yağışların hafta sonu itibariyle başlayacağı belirtildi.
TEKİRDAĞ'A 10 GÜN SÜRECEK YAĞIŞ MÜJDESİ Meteoroloji'den elde edilen tahminlere göre Tekirdağ'da uzun süre etkili olan kuraklık sonrası uzun süredir beklenen yağışların hafta sonu itibariyle başlayacağı belirtildi. UZUN SÜREN KURAKLIK SONRASI CUMARTESİ GÜNÜ YAĞIŞ BEKLENİYOR Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; 9 Ekim Cumartesi günü Tekirdağ çevrelerinin gök gürültülü sağanaklı geçeceği tahmin ediliyor.   Cumartesi günü çoğunlukla erken saatlerde beklenen yer yer sağanak yağışların Tekirdağ'ın genelinde etkili olması bekleniyor.   ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BOYUNA DA YAĞIŞLARIN DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR Tekirdağ'da 9 Ekim Cumartesi günü başlaması beklenen yağışların önümüzdeki hafta boyunca da devam etmesi bekleniyor. Cuma ve Cumartesi günü etkili olması beklenen yağışların 6-20mm yağış bırakması bekleniyor.   TEKİRDAĞ'DA TEMMUZ VE AĞUSTOS'TA ŞİDDETLİ KURAKLIK Haziran 2020-Temmuz 2021 arası dönemde Tekirdağ'ın büyük kısmında orta-olağanüstü kuraklık arası seviyeler göze çarparken, Temmuz ayında da Tekirdağ genelinde şiddetli kuraklık göze çarpıyor.   SON YILLARIN EN SICAK GÜNLERİ YAŞANDI Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yağış ve sıcaklık analizi raporlarına göre, 2021 yılı Mayıs son 50 yılın en sıcak mayıs ayı olurken, yağışlar da normale göre azaldı. Haritalarda, Türkiye'nin büyük bir bölümü 'olağanüstü kurak', 'çok şiddetli kurak', 'şiddetli kurak' olarak gösterildi. TEKİRDAĞ'DA DEPO SEVİYELERİNDE SU AZALMASI NEDENİYLE SU KESİNTİSİ YAŞANMIŞTI TESKİ'nin aldığı önlemler kapsamında Tekirdağ'da Temmuz ayı içerisinde depo seviyesi düşüklüğü ve yoğun su tüketimi nedeniyle Tekirdağ'da bazı mahallelerde su kesintisine gidildiği belirtilmişti.   EYLÜL AYINDA DA BEKLENEN YAĞIŞLAR DÜŞMEDİ Tekirdağ'da Ağustos ayında yaşanan mevsim normaller üzerinde sıcak hava dalgaları ve yağışsız geçen günlerin ardından, Meteoroloji'den elde edilen tahminlere göre Eylül ayında da beklnen yağışlar düşmemiş ve kuraklık devam etmişti.
Meteoroloji'den elde edilen tahminlere göre Tekirdağ'da uzun süre etkili olan kuraklık sonrası uzun süredir beklenen yağışların hafta sonu itibariyle başlayacağı belirtildi.

TEKİRDAĞ'A 10 GÜN SÜRECEK YAĞIŞ MÜJDESİ
Meteoroloji'den elde edilen tahminlere göre Tekirdağ'da uzun süre etkili olan kuraklık sonrası uzun süredir beklenen yağışların hafta sonu itibariyle başlayacağı belirtildi.


UZUN SÜREN KURAKLIK SONRASI CUMARTESİ GÜNÜ YAĞIŞ BEKLENİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; 9 Ekim Cumartesi günü Tekirdağ çevrelerinin gök gürültülü sağanaklı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Cumartesi günü çoğunlukla erken saatlerde beklenen yer yer sağanak yağışların Tekirdağ'ın genelinde etkili olması bekleniyor.

 

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BOYUNA DA YAĞIŞLARIN DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR
Tekirdağ'da 9 Ekim Cumartesi günü başlaması beklenen yağışların önümüzdeki hafta boyunca da devam etmesi bekleniyor.

Cuma ve Cumartesi günü etkili olması beklenen yağışların 6-20mm yağış bırakması bekleniyor.

 

TEKİRDAĞ'DA TEMMUZ VE AĞUSTOS'TA ŞİDDETLİ KURAKLIK
Haziran 2020-Temmuz 2021 arası dönemde Tekirdağ'ın büyük kısmında orta-olağanüstü kuraklık arası seviyeler göze çarparken, Temmuz ayında da Tekirdağ genelinde şiddetli kuraklık göze çarpıyor.

 

SON YILLARIN EN SICAK GÜNLERİ YAŞANDI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yağış ve sıcaklık analizi raporlarına göre, 2021 yılı Mayıs son 50 yılın en sıcak mayıs ayı olurken, yağışlar da normale göre azaldı. Haritalarda, Türkiye'nin büyük bir bölümü 'olağanüstü kurak', 'çok şiddetli kurak', 'şiddetli kurak' olarak gösterildi.


TEKİRDAĞ'DA DEPO SEVİYELERİNDE SU AZALMASI NEDENİYLE SU KESİNTİSİ YAŞANMIŞTI
TESKİ'nin aldığı önlemler kapsamında Tekirdağ'da Temmuz ayı içerisinde depo seviyesi düşüklüğü ve yoğun su tüketimi nedeniyle Tekirdağ'da bazı mahallelerde su kesintisine gidildiği belirtilmişti.

 

EYLÜL AYINDA DA BEKLENEN YAĞIŞLAR DÜŞMEDİ
Tekirdağ'da Ağustos ayında yaşanan mevsim normaller üzerinde sıcak hava dalgaları ve yağışsız geçen günlerin ardından, Meteoroloji'den elde edilen tahminlere göre Eylül ayında da beklnen yağışlar düşmemiş ve kuraklık devam etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.