TEKİRDAĞ 3 GÜN FIRTINALI GEÇECEK

YAŞAM 15.11.2021 - 20:49, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ 3 GÜN FIRTINALI GEÇECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan tahminlere göre; Saklı gününnden itibaren Tekirdağ ve çevresinde fırtına beklendiği belirtildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan tahminlere göre; Saklı gününnden itibaren Tekirdağ ve çevresinde fırtına beklendiği belirtildi.   PAZARTESİ RÜZGARLI HAVA BEKLENİYOR Tekirdağ'da Pazartesi sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.   Hava sıcaklığı 12-15 derece civarlarında olması beklenirken; rüzgarın Kuzey ve Kuzeydoğu ( Poyraz ) yönlerden, orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Hava Durumu: Parçalı bulutlu, yer yer puslu ve sisli Rüzgar: Kuzeydoğudan 3 ila 5, öğle saatlerinden sonra 4 ila 6 yer yer 7 kuvvetinde Görüş: İyi, pus anında orta, sis anında zayıf.   SALI VE ÇARŞAMBA FIRTINA'YA ÇEVİREBİLİR 15 Kasım Pazartesi günü kuvvetlenmeye başlayacak olan poyraz rüzgarlarının; 16 Kasım Salı günü itibariyle fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. 16 Kasım Salı ve 17 Kasım Çarşamba kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden fırtına şeklinde esecek rüzgarlara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi. Hava Durumu: Parçalı yer yer çok bulutlu Rüzgar: Kuzeydoğudan 5 ila 7 yer yer 8 kuvvetinde FIRTINA'YA KARŞI DİKKATLİ OLUNMALI Yetkililer, kuvvetli rüzgar ile fırtınanın neden olabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmelere karşı uyardı. Ulaşımda aksamalar yaşanabileceği de belirtildi. HAVA DURUMU Sıcaklıklar hafta boyunca 10 - 15 derece aralığında olması bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan tahminlere göre; Saklı gününnden itibaren Tekirdağ ve çevresinde fırtına beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan tahminlere göre; Saklı gününnden itibaren Tekirdağ ve çevresinde fırtına beklendiği belirtildi.  


PAZARTESİ RÜZGARLI HAVA BEKLENİYOR
Tekirdağ'da Pazartesi sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

 

Hava sıcaklığı 12-15 derece civarlarında olması beklenirken; rüzgarın Kuzey ve Kuzeydoğu ( Poyraz ) yönlerden, orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.


Hava Durumu: Parçalı bulutlu, yer yer puslu ve sisli
Rüzgar: Kuzeydoğudan 3 ila 5, öğle saatlerinden sonra 4 ila 6 yer yer 7 kuvvetinde
Görüş: İyi, pus anında orta, sis anında zayıf.

 

SALI VE ÇARŞAMBA FIRTINA'YA ÇEVİREBİLİR
15 Kasım Pazartesi günü kuvvetlenmeye başlayacak olan poyraz rüzgarlarının; 16 Kasım Salı günü itibariyle fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

16 Kasım Salı ve 17 Kasım Çarşamba kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden fırtına şeklinde esecek rüzgarlara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.


Hava Durumu: Parçalı yer yer çok bulutlu
Rüzgar: Kuzeydoğudan 5 ila 7 yer yer 8 kuvvetinde


FIRTINA'YA KARŞI DİKKATLİ OLUNMALI
Yetkililer, kuvvetli rüzgar ile fırtınanın neden olabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmelere karşı uyardı. Ulaşımda aksamalar yaşanabileceği de belirtildi.

HAVA DURUMU
Sıcaklıklar hafta boyunca 10 - 15 derece aralığında olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.