TEKİRDAĞ'A SOĞUK HAVA VE YAĞIŞ GELİYOR

YAŞAM 11.10.2021 - 20:04, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ'A SOĞUK HAVA VE YAĞIŞ GELİYOR

Tekirdağ’da yeni haftada hava nasıl olacak? Meteoroloji’nin tahminlerine göre, Pazartesi, salı ve çarşamba günü yağış beklenirken, çarşamba günü de sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek.
TEKİRDAĞ'A SOĞUK HAVA VE YAĞIŞ UYARISI Meteoroloji'den yapılan analizlerde önümüzdeki hafta boyunca sağanak yağış görüleceği ve hava sıcaklıklarının düşeceği belirtildi. Tekirdağ’da yeni haftada hava nasıl olacak? Meteoroloji’nin tahminlerine göre, Pazartesi, salı ve çarşamba günü yağış beklenirken, çarşamba günü de sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek. PAZARTESİ GÜNÜ SAĞANAK BAŞLIYOR Meteoroloji'nin paylaştığı tahminlere göre Tekirdağ'da 11 Ekim Pazartesi günü akşam saatlerinde başlaması beklenen sağanak yağışların gün boyu devam etmesi bekleniyor. Pazartesi gününden itibaren rüzgârın kuzeyli yönlerden kuvvetlenmesi (20-50km/s) bekleniyor.  SALI GÜNÜ DE SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR Pazartesi günü başlayan 12 Ekim Salı günü de sağanak şeklinde devam etmesi bekleniyor.  ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR YAĞIŞ BEKLENİYOR Pazartesi akşam saatlerinden itibaren başlaması beklenen yağışların; Trakya'nın tamamında etkili olması bekleniyor. Aralıklarla devam etmesi beklenen yağışların Çarşamba günü öğlen saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. ÇARŞAMBA GÜNÜDE DİKKAT: HAVA SICAKLIKLARI 10 DERECELERE KADAR DÜŞÜYOR Tekirdağ'da Pazartesi ve Salı günü 20 dereceler civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Çarşamba günü 6-7 derece birden düşerek sonbahar değerlerine yaklaşacağı tahmin ediliyor. Paylaşılan verilere göre Pazartesi günü, hava sıcaklığı gündüz saatlerinde 13-18 derece civarında olması beklenirken Çarşamba günü ise 10 derece civarında olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde ise kuzey ilçelerde 10 derecenin altınta seyredeceği tahmin ediliyor.   SICAKLIK FARKINDAN DOLAYI HASTALIKLARA DİKKAT Öte yandan uzmanlar tarafından yapılan uyarıda, hava sıcaklıklarda yaşanan ani yükseliş ve azalışlar nedeniyle vatandaşı hastalıklara uyardı. Hava sıcaklıklarındaki değişimler ve esen rüzgâr nedeniyle başta soğuk algınlığı ve gribal enfeksiyonlar olmak üzere birçok hastalığa neden olduğu belirtiliyor.   Özellikle son günlerde yaşadığımız salgın hastalıklara karşı vücut direncine dikkat edilmesi, ani sıcaklık değişimlerine karşı tedbirli olunması gerektiği belirtildi.
Tekirdağ’da yeni haftada hava nasıl olacak? Meteoroloji’nin tahminlerine göre, Pazartesi, salı ve çarşamba günü yağış beklenirken, çarşamba günü de sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek.

TEKİRDAĞ'A SOĞUK HAVA VE YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji'den yapılan analizlerde önümüzdeki hafta boyunca sağanak yağış görüleceği ve hava sıcaklıklarının düşeceği belirtildi.

Tekirdağ’da yeni haftada hava nasıl olacak?

Meteoroloji’nin tahminlerine göre, Pazartesi, salı ve çarşamba günü yağış beklenirkençarşamba günü de sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek.

PAZARTESİ GÜNÜ SAĞANAK BAŞLIYOR
Meteoroloji'nin paylaştığı tahminlere göre Tekirdağ'da 11 Ekim Pazartesi günü akşam saatlerinde başlaması beklenen sağanak yağışların gün boyu devam etmesi bekleniyor. Pazartesi gününden itibaren rüzgârın kuzeyli yönlerden kuvvetlenmesi (20-50km/s) bekleniyor. 

SALI GÜNÜ DE SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR
Pazartesi günü başlayan 12 Ekim Salı günü de sağanak şeklinde devam etmesi bekleniyor. 

ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR YAĞIŞ BEKLENİYOR
Pazartesi akşam saatlerinden itibaren başlaması beklenen yağışların; Trakya'nın tamamında etkili olması bekleniyor. Aralıklarla devam etmesi beklenen yağışların Çarşamba günü öğlen saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.


ÇARŞAMBA GÜNÜDE DİKKAT: HAVA SICAKLIKLARI 10 DERECELERE KADAR DÜŞÜYOR
Tekirdağ'da Pazartesi ve Salı günü 20 dereceler civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Çarşamba günü 6-7 derece birden düşerek sonbahar değerlerine yaklaşacağı tahmin ediliyor.

Paylaşılan verilere göre Pazartesi günü, hava sıcaklığı gündüz saatlerinde 13-18 derece civarında olması beklenirken Çarşamba günü ise 10 derece civarında olması bekleniyor.

Gece ve sabah saatlerinde ise kuzey ilçelerde 10 derecenin altınta seyredeceği tahmin ediliyor.

 

SICAKLIK FARKINDAN DOLAYI HASTALIKLARA DİKKAT
Öte yandan uzmanlar tarafından yapılan uyarıda, hava sıcaklıklarda yaşanan ani yükseliş ve azalışlar nedeniyle vatandaşı hastalıklara uyardı. Hava sıcaklıklarındaki değişimler ve esen rüzgâr nedeniyle başta soğuk algınlığı ve gribal enfeksiyonlar olmak üzere birçok hastalığa neden olduğu belirtiliyor.

 

Özellikle son günlerde yaşadığımız salgın hastalıklara karşı vücut direncine dikkat edilmesi, ani sıcaklık değişimlerine karşı tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.