Tekirdağ'da Büyük Operasyon

ASAYİŞ 12.03.2021 - 22:51, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Tekirdağ'da Büyük Operasyon

KOLİLERLE YAKALANDI
Tekirdağ’da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda içi tütün doldurulmuş 84 bin makaron ve 54 bin bandrolsüz boş makaron ele geçirildi, 14 kişi hakkında adli işlem yapıldı. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Süleymanpaşa ilçesinde tütün ve tütün ürünleri kaçakçılığına karşı çalışmalarını sürdürüyor. Süleymanpaşa İlçesinde 13 işyeri ve 4 ikamette yapılan aramalarda 84 bin makaron, 54 bin bandrolsüz boş makaron, 12 bin bandrollü makaron ve 56 kilogram kıyılmış tütün tütün ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 14 kişi hakkında adli işlem yapıldı.
KOLİLERLE YAKALANDI

Tekirdağ’da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda içi tütün doldurulmuş 84 bin makaron ve 54 bin bandrolsüz boş makaron ele geçirildi, 14 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Süleymanpaşa ilçesinde tütün ve tütün ürünleri kaçakçılığına karşı çalışmalarını sürdürüyor. Süleymanpaşa İlçesinde 13 işyeri ve 4 ikamette yapılan aramalarda 84 bin makaron, 54 bin bandrolsüz boş makaron, 12 bin bandrollü makaron ve 56 kilogram kıyılmış tütün tütün ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 14 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.