TEKİRDAĞLI OYUNCUNUN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU

DİZİLER 02.12.2021 - 20:19, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞLI OYUNCUNUN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU

Başak Parlak Kanunsuz Topraklar’a transfer oldu
Esra Bilgiç ile Uğur Güneş’i buluşturan FOX’un Gold Film imzalı dizisi Kanunsuz Topraklar dizisi etkili konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Cevdet Mercan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna yeni oyuncular katılacak. Bu isimlerin ilki Başar Parlak… Güzel oyuncu dizide Bahar karakterine hayat verecek ve Necip Memili’nin canlandırdığı Ali Gelik’in hayatına girecek. 1939 Türkiye’sinde geçen dizide Davut (Uğur Güneş) adlı maden işçisinin büyük mücadalesi etkileyici bir dille ele alınıyor. Öte yandan dizinin bu akşamki bölümünde Malik karakterine hayat veren Murat Daltaban projeye veda etti.
Başak Parlak Kanunsuz Topraklar’a transfer oldu

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş’i buluşturan FOX’un Gold Film imzalı dizisi Kanunsuz Topraklar dizisi etkili konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Cevdet Mercan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna yeni oyuncular katılacak.

Bu isimlerin ilki Başar Parlak… Güzel oyuncu dizide Bahar karakterine hayat verecek ve Necip Memili’nin canlandırdığı Ali Gelik’in hayatına girecek.

1939 Türkiye’sinde geçen dizide Davut (Uğur Güneş) adlı maden işçisinin büyük mücadalesi etkileyici bir dille ele alınıyor.

Öte yandan dizinin bu akşamki bölümünde Malik karakterine hayat veren Murat Daltaban projeye veda etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.