TEMEK KURSLARINI BAŞARI İLE BİTİRENLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

BÜYÜKŞEHİR 30.06.2021 - 20:43, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEMEK KURSLARINI BAŞARI İLE BİTİRENLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi işbirliği ile Çerkezköy ilçesinde organize edilen Tekirdağ Meslek Edindirme Kursları (TEMEK) 2021 Sanat Sergisi Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve kursiyerler katıldı. Kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikalarını takdim eden Başkan Kadir Albayrak, "Bu etkinliğin hazırlanması için emek veren değerli hocalarımız ile kursiyerlerimize ayrıca teşekkür ederiz. TEMEK Kurslarının sonuçlarını gördüğümüzde yeni kurslar açmak için şevk ve heyecan duyuyoruz." dedi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi iş birliği ile Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezinde daha güzel, daha kalabalık organizasyonlarla daha fazla buluşacağımızı ümit ediyorum." Şeklinde konuştu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ genelinde ücretsiz olarak açtığı Meslek Edindirme Kurslarında, 2020-2021 Öğretim yılı içerisinde 40 adet kurs kapsamında çeşitli branşlarda 921 kursiyere eğitim verdi. Çerkezköy Belediyesinin katkıları ile Çerkezköy ilçesinde Bağlık Mahalle Evi, Kızılpınar Kültür Merkezi, Veliköy Mahalle Evi ve Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezinde el sanatları teknolojisi, giyim üretim teknolojisi, sanat ve tasarım ve gösteri sanatları alanlarında açılan toplam 11 kursa 341 kursiyer katılım gösterdi.  

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi işbirliği ile Çerkezköy ilçesinde organize edilen Tekirdağ Meslek Edindirme Kursları (TEMEK) 2021 Sanat Sergisi Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve kursiyerler katıldı. Kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikalarını takdim eden Başkan Kadir Albayrak, "Bu etkinliğin hazırlanması için emek veren değerli hocalarımız ile kursiyerlerimize ayrıca teşekkür ederiz. TEMEK Kurslarının sonuçlarını gördüğümüzde yeni kurslar açmak için şevk ve heyecan duyuyoruz." dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi iş birliği ile Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezinde daha güzel, daha kalabalık organizasyonlarla daha fazla buluşacağımızı ümit ediyorum." Şeklinde konuştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ genelinde ücretsiz olarak açtığı Meslek Edindirme Kurslarında, 2020-2021 Öğretim yılı içerisinde 40 adet kurs kapsamında çeşitli branşlarda 921 kursiyere eğitim verdi. Çerkezköy Belediyesinin katkıları ile Çerkezköy ilçesinde Bağlık Mahalle Evi, Kızılpınar Kültür Merkezi, Veliköy Mahalle Evi ve Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezinde el sanatları teknolojisi, giyim üretim teknolojisi, sanat ve tasarım ve gösteri sanatları alanlarında açılan toplam 11 kursa 341 kursiyer katılım gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.