TESKİ Genel Müdürü istifa etti.

BÜYÜKŞEHİR 15.11.2021 - 20:45, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TESKİ Genel Müdürü istifa etti.

TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz görevinden istifa etti.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi’nde uzun süredir yaşanan sıkıntı istifa ile son buldu. Skandallar zinciri Teski Yönetim kurulu üyesi Fehmi Altayoğlu’nun yolsuzlukları çıkartması ile başlamıştı. Albayrak başta araç alım ihalesindeki yolsuzluk iddialarını ortaya çıkaran Altayoğlu’na cephe almış görevine son vermişti. Bu süreden sonra TESKİ’de sular durulmadı. Daha öncede istifa kararı alan İçöz bu kararından Albayrak tarafından vazgeçirilmişti.   İçöz sosyal medya hesabından yayınladığı yazısında: 2014 yılında Namık Kemal Üniversitesi’ndeki 24 yıllık akademisyenlik görevimden, o dönemde yeni kurulan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan TESKİ’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almak üzere ayrıldım. Kuruluşunun ilk gününden bu yana severek ve özveriyle çalıştığım TESKİ’deki görevime, son 28 aydır Genel Müdür olarak devam etmekteyim. Görevde bulunduğum süre boyunca halkımıza tarafsızca ve dürüstçe 7/24 hizmet etmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret etmiş bulunuyorum. Tekirdağ halkımızın yaşam kalitesini arttırmak için omuz omuza çalıştığımız çalışma arkadaşlarımızla beraber içme suyu, kanalizasyon, atık su artıma tesisleri ve yağmur suyu altyapı konularında önemli aşamalar kaydettik. 15.11.2021 itibarıyla, gördüğüm lüzum üzerine TESKİ Genel Müdürlüğü görevinden ayrılarak emekli olmaya (yasal izinlerimi kullandıktan sonra) karar vermiş bulunuyorum. Bu süreçte bana TESKİ’de çalışma fırsatı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir ALBAYRAK’a ve katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi Saygılarımla.
TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz görevinden istifa etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi’nde uzun süredir yaşanan sıkıntı istifa ile son buldu. Skandallar zinciri Teski Yönetim kurulu üyesi Fehmi Altayoğlu’nun yolsuzlukları çıkartması ile başlamıştı. Albayrak başta araç alım ihalesindeki yolsuzluk iddialarını ortaya çıkaran Altayoğlu’na cephe almış görevine son vermişti. Bu süreden sonra TESKİ’de sular durulmadı. Daha öncede istifa kararı alan İçöz bu kararından Albayrak tarafından vazgeçirilmişti.

 

İçöz sosyal medya hesabından yayınladığı yazısında: 2014 yılında Namık Kemal Üniversitesi’ndeki 24 yıllık akademisyenlik görevimden, o dönemde yeni kurulan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan TESKİ’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almak üzere ayrıldım. Kuruluşunun ilk gününden bu yana severek ve özveriyle çalıştığım TESKİ’deki görevime, son 28 aydır Genel Müdür olarak devam etmekteyim. Görevde bulunduğum süre boyunca halkımıza tarafsızca ve dürüstçe 7/24 hizmet etmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret etmiş bulunuyorum. Tekirdağ halkımızın yaşam kalitesini arttırmak için omuz omuza çalıştığımız çalışma arkadaşlarımızla beraber içme suyu, kanalizasyon, atık su artıma tesisleri ve yağmur suyu altyapı konularında önemli aşamalar kaydettik.
15.11.2021 itibarıyla, gördüğüm lüzum üzerine TESKİ Genel Müdürlüğü görevinden ayrılarak emekli olmaya (yasal izinlerimi kullandıktan sonra) karar vermiş bulunuyorum. Bu süreçte bana TESKİ’de çalışma fırsatı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir ALBAYRAK’a ve katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi
Saygılarımla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.