TRAFİK LEVHALARI YENİLENİYOR

BÜYÜKŞEHİR 09.04.2021 - 11:47, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TRAFİK LEVHALARI YENİLENİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekipleri, Tekirdağ il genelinde tüm ilçelerde büyükşehrin sorumluluğunda bulunan yollarda eskimiş, deforme olmuş, anlam ve niteliğini kaybetmiş trafik düşey işaret levhalarını yenileriyle değiştirme ve gerekli noktalara yeni trafik levhaları dikme suretiyle düşey işaretleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sürücü ve yayaları bilgilendiren ve trafikte güvenli hareket etmelerine yardımcı olan trafik levhalarının yenilenme işlemleri, belirli bir program ve ihtiyaçlar doğrultusunda bundan sonra da devam edecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekipleri, Tekirdağ il genelinde tüm ilçelerde büyükşehrin sorumluluğunda bulunan yollarda eskimiş, deforme olmuş, anlam ve niteliğini kaybetmiş trafik düşey işaret levhalarını yenileriyle değiştirme ve gerekli noktalara yeni trafik levhaları dikme suretiyle düşey işaretleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sürücü ve yayaları bilgilendiren ve trafikte güvenli hareket etmelerine yardımcı olan trafik levhalarının yenilenme işlemleri, belirli bir program ve ihtiyaçlar doğrultusunda bundan sonra da devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.