Vali Aziz Yıldırım Pazar Yerlerinde Denetimlerde Bulundu

BÜYÜKŞEHİR 09.05.2021 - 13:34, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Vali Aziz Yıldırım Pazar Yerlerinde Denetimlerde Bulundu

Vali Aziz Yıldırım, tam kapanma döneminde kurulan pazar yerlerini ziyaret ederek denetimlerde bulundu. Vali Yıldırım, denetimleri sırasında koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını kontrol ederek pazarcılara pazar yerlerinin virüsün yayılım alanı olmaması gerektiğini ifade etti ve maske, sosyal mesafe, el hijyeni tedbirlerini hatırlattı. Vali Yıldırım pazar yeri denetimlerinin ardından ilimizin giriş-çıkış noktalarında bulunan TOKİ, Malkara ve Kumbağ Uygulama Noktalarını ziyaret ederek polis ve jandarma ekipleri eşliğinde araçları denetleyerek araçlarda bulunan sürücü ve yolcuların seyahat izin belgelerini kontrol etti. Vali Yıldırım, denetimlerde görev yapan personellerin Kadir Gecesi’ni kutlayarak kolaylıklar diledi.

Vali Aziz Yıldırım, tam kapanma döneminde kurulan pazar yerlerini ziyaret ederek denetimlerde bulundu.

Vali Yıldırım, denetimleri sırasında koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını kontrol ederek pazarcılara pazar yerlerinin virüsün yayılım alanı olmaması gerektiğini ifade etti ve maske, sosyal mesafe, el hijyeni tedbirlerini hatırlattı.

Vali Yıldırım pazar yeri denetimlerinin ardından ilimizin giriş-çıkış noktalarında bulunan TOKİ, Malkara ve Kumbağ Uygulama Noktalarını ziyaret ederek polis ve jandarma ekipleri eşliğinde araçları denetleyerek araçlarda bulunan sürücü ve yolcuların seyahat izin belgelerini kontrol etti.

Vali Yıldırım, denetimlerde görev yapan personellerin Kadir Gecesi’ni kutlayarak kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.