ALTINOVASPOR LİDER KUMBAĞ’I DEVİRDİ

SPOR 30.11.2021 - 19:44, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ALTINOVASPOR LİDER KUMBAĞ’I DEVİRDİ

ALTINOVASPOR LİDER KUMBAĞ’I DEVİRDİ Tekirdağ 1.Amatör lig B grubunda ilk yarının son maçında Süleymanpaşa Altınovaspor lider Kumbağspor’u 1-0 yenerek liderlikten etti. S.Paşa 13 Kasım stadında oynanan maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında gelen gol skoru belirledi ve Altınovaspor bu netice ile şampiyonluk iddiasını sürdürmüş oldu. Müsabaka bitiminden sonra geçtiğimiz sezon Altınovaspor forması giyen Taner ve Seyfi Altınovaspor soyunma odasına girerek sağı solu tekmeledi. Kumbağspor Başkanı Uğur Işık da sözlü sataşmalarda bulunarak çöp kovalarını tekmeledi.Olayların büyümesi ihtimaline karşın takviye çevik kuvvet geldi. Olayları izleyen taraftarlar “Her iki takımın Başkanı da aynı zamanda Tekirdağspor yönetiminde bulunuyorlar.Kumbağspor Başkanının yaptığı bu hareketler hiç hoş olmadı” şeklinde konuştular.

ALTINOVASPOR LİDER KUMBAĞ’I DEVİRDİ
Tekirdağ 1.Amatör lig B grubunda ilk yarının son maçında Süleymanpaşa Altınovaspor lider Kumbağspor’u 1-0 yenerek liderlikten etti.
S.Paşa 13 Kasım stadında oynanan maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında gelen gol skoru belirledi ve Altınovaspor bu netice ile şampiyonluk iddiasını sürdürmüş oldu.
Müsabaka bitiminden sonra geçtiğimiz sezon Altınovaspor forması giyen Taner ve Seyfi Altınovaspor soyunma odasına girerek sağı solu tekmeledi. Kumbağspor Başkanı Uğur Işık da sözlü sataşmalarda bulunarak çöp kovalarını tekmeledi.Olayların büyümesi ihtimaline karşın takviye çevik kuvvet geldi.
Olayları izleyen taraftarlar “Her iki takımın Başkanı da aynı zamanda Tekirdağspor yönetiminde bulunuyorlar.Kumbağspor Başkanının yaptığı bu hareketler hiç hoş olmadı” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.