EMİRYAKUP KÖYÜ AŞILANDI

SAĞLIK 26.12.2021 - 13:57, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

EMİRYAKUP KÖYÜ AŞILANDI

  Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde aşı randevusu almakta ve aşı olmaya gitmekte güçlük çeken yaşlılara köylerinde toplu aşı yapıldı.  Hayrabolu ilçesinin 400 nüfuslu köyü Emiryakup’ta aşı randevusu almakta ve aşı olmaya gitmekte zorluklar yaşayan özellikle yaşlılara yönelik toplu aşı kampanyası düzenlendi. İlçe sağlık müdürlüğünden gelen ekipler köy kahvesinde 150 kişiyi aşıladı. Aşılama çalışması ile köyde aşılanmayan vatandaş kalmadı. Emiryakup Köyü Muhtarı Osman Uysal, “Dünyanın başına bela olan Kovid salgını vardı bununla ilgili aşılama yapılıyor. Bu aşılamada 3. ve 4. doz aşılamalar yapılıyor. Daha önce bu uygulamayı tabi köylerde yaşayan kesim yaşlı kesimdir kişilerin randevu almaları zor oluyordu onlara ben yardımcı oluyordum, randevularını alıp ulaşımlarını sağlıyordum. Tekirdağ Valimizle bir görüşmemizde bunu konu ettim. O da bana muhtarım siz bu kadar fedakarlık yaptıysanız ben de sağlık ekiplerimizi köye göndereceğim listeni yap bana ulaştır dedi. Onun için ben de Tekirdağ Valimiz Sayın Aziz Yıldırım Beye, Tekirdağ Sağlık il müdürümüze, Hayrabolu Sağlık İlçe Müdürlüğümüze bize bu yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi Ali Erden, “Başta muhtarımıza, valimize ve sağlık müdürümüze teşekkür ederiz. Muhtarımıza kendisi aşıya götürüyordu. Valimizde muhtarımıza ‘sizler bu kadar yardımcı oluyorsunuz bizde size yardımcı olalım’ demiş. Köyümüze sağlık çalışanları gelerek toplu aşı kampanyası başlatıldı” dedi. Arif Kaya, “Bütün vatandaşların aşılarını olmasını isteriz. İnsanların sağlığı için herkese tavsiye ederiz. Muhtarımıza başta olmak üzere önayak olanlara teşekkür ederiz. Ayağımıza geldi, çok güzel bir hizmet” dedi.    

 

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde aşı randevusu almakta ve aşı olmaya gitmekte güçlük çeken yaşlılara köylerinde toplu aşı yapıldı.

 Hayrabolu ilçesinin 400 nüfuslu köyü Emiryakup’ta aşı randevusu almakta ve aşı olmaya gitmekte zorluklar yaşayan özellikle yaşlılara yönelik toplu aşı kampanyası düzenlendi. İlçe sağlık müdürlüğünden gelen ekipler köy kahvesinde 150 kişiyi aşıladı. Aşılama çalışması ile köyde aşılanmayan vatandaş kalmadı.

Emiryakup Köyü Muhtarı Osman Uysal, “Dünyanın başına bela olan Kovid salgını vardı bununla ilgili aşılama yapılıyor. Bu aşılamada 3. ve 4. doz aşılamalar yapılıyor. Daha önce bu uygulamayı tabi köylerde yaşayan kesim yaşlı kesimdir kişilerin randevu almaları zor oluyordu onlara ben yardımcı oluyordum, randevularını alıp ulaşımlarını sağlıyordum. Tekirdağ Valimizle bir görüşmemizde bunu konu ettim. O da bana muhtarım siz bu kadar fedakarlık yaptıysanız ben de sağlık ekiplerimizi köye göndereceğim listeni yap bana ulaştır dedi. Onun için ben de Tekirdağ Valimiz Sayın Aziz Yıldırım Beye, Tekirdağ Sağlık il müdürümüze, Hayrabolu Sağlık İlçe Müdürlüğümüze bize bu yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi

Ali Erden, “Başta muhtarımıza, valimize ve sağlık müdürümüze teşekkür ederiz. Muhtarımıza kendisi aşıya götürüyordu. Valimizde muhtarımıza ‘sizler bu kadar yardımcı oluyorsunuz bizde size yardımcı olalım’ demiş. Köyümüze sağlık çalışanları gelerek toplu aşı kampanyası başlatıldı” dedi.
Arif Kaya, “Bütün vatandaşların aşılarını olmasını isteriz. İnsanların sağlığı için herkese tavsiye ederiz. Muhtarımıza başta olmak üzere önayak olanlara teşekkür ederiz. Ayağımıza geldi, çok güzel bir hizmet” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.