İHTİYAÇ SAHİPLERİ NASIL TESPİT EDİLİYOR?

YAŞAM 25.02.2021 - 21:16, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

İHTİYAÇ SAHİPLERİ NASIL TESPİT EDİLİYOR?

İhtiyaç sahibi vatandaşlar, şahsi başvurular, mahalle muhtarlarının yönlendirmesi ya da belediyeye gelen ihbarlar değerlendirilerek tespit ediliyor. Gelen başvurular sonrası yapılan değerlendirmelerde, yaşlı ve kendi yemeğini hazırlama konusunda zorluklar yaşayan vatandaşların yanı sıra düzenli geliri olmayan ve gıda temin etmekte zorlanan, kendisinde ya da ailesinde herhangi bir zihinsel ya da fiziksel engel bulunan kişi ve ailelere öncelik verilerek yemek yardımı yapılmasına karar verilen ailelere dört kap sıcak yemek desteği verilmeye başlanıyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar, şahsi başvurular, mahalle muhtarlarının yönlendirmesi ya da belediyeye gelen ihbarlar değerlendirilerek tespit ediliyor.

Gelen başvurular sonrası yapılan değerlendirmelerde, yaşlı ve kendi yemeğini hazırlama konusunda zorluklar yaşayan vatandaşların yanı sıra düzenli geliri olmayan ve gıda temin etmekte zorlanan, kendisinde ya da ailesinde herhangi bir zihinsel ya da fiziksel engel bulunan kişi ve ailelere öncelik verilerek yemek yardımı yapılmasına karar verilen ailelere dört kap sıcak yemek desteği verilmeye başlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.