İnstagram fotoğrafları Google görsellerden nasıl kaldırılır?

TEKNOLOJİ 29.01.2021 - 22:01, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

İnstagram fotoğrafları Google görsellerden nasıl kaldırılır?

Bazı uygulama programlama arayüzleri kullanıcıların kişisel fotoğraflarını kendi internet sitelerinde paylaşırken hem de arama motorlarında çıkmasını sağlıyor. Fakat bunları kaldırmak mümkün.
Her geçen kullanıcı sayısı sosyal medya platformu Instagram aynı zamanda en çok siber zorbalığın yaşandığı mecra. Peki kişisel güvenlik konusunda da sıkıntılar yaşayan Instagram görselleri Google'dan nasıl kaldırılır? İşte tüm detaylar... Pek çok kullanıcı Google üzerinden adını aradığı zaman kişisel fotoğraflarını arama moturunda paylaşmamasına rağmen görebiliyor. Hesabın kilitli ve açık olması ise bu durumu değiştirmiyor. Gelişen uygulama seçenekleri ile artık kilitli hesaplara ulaşım ve fotoğrafları kaydetmek de mümkün kılınıyor. Uzmanlar bu gibi kişisel güvenlik sorunlarının önüne geçilmesi için kullancıları en basit çözüm olarak öncelikle Instagram'ın kullanılmamasını öneriyor.     İkinci çözüm, Google’da fotoğraflarınızın çıkmasını sağlayan internet siteleri ile iletişime geçmek. Sitelerin 'destek' sekmeleri üzerinden iletişime geçilebilir. Üçüncü çözüm ise Google ile iletişime geçip hızlı bir şekilde kullancılara sunulan formu doldurarak, sizinle iletişime geçmelerini beklemek. İnternet siteleri fotoğraflarınızın kaldırılması Google’dan silineceği anlamına gelmiyor. Google’dan daha hızlı bir şekilde silinmesi için doğrudan Google ile iletişime geçilmesi gerekiyor.  
Bazı uygulama programlama arayüzleri kullanıcıların kişisel fotoğraflarını kendi internet sitelerinde paylaşırken hem de arama motorlarında çıkmasını sağlıyor. Fakat bunları kaldırmak mümkün.

Her geçen kullanıcı sayısı sosyal medya platformu Instagram aynı zamanda en çok siber zorbalığın yaşandığı mecra. Peki kişisel güvenlik konusunda da sıkıntılar yaşayan Instagram görselleri Google'dan nasıl kaldırılır? İşte tüm detaylar...

Pek çok kullanıcı Google üzerinden adını aradığı zaman kişisel fotoğraflarını arama moturunda paylaşmamasına rağmen görebiliyor. Hesabın kilitli ve açık olması ise bu durumu değiştirmiyor. Gelişen uygulama seçenekleri ile artık kilitli hesaplara ulaşım ve fotoğrafları kaydetmek de mümkün kılınıyor.

Uzmanlar bu gibi kişisel güvenlik sorunlarının önüne geçilmesi için kullancıları en basit çözüm olarak öncelikle Instagram'ın kullanılmamasını öneriyor.

 

 

İkinci çözüm, Google’da fotoğraflarınızın çıkmasını sağlayan internet siteleri ile iletişime geçmek. Sitelerin 'destek' sekmeleri üzerinden iletişime geçilebilir.

Üçüncü çözüm ise Google ile iletişime geçip hızlı bir şekilde kullancılara sunulan formu doldurarak, sizinle iletişime geçmelerini beklemek.

İnternet siteleri fotoğraflarınızın kaldırılması Google’dan silineceği anlamına gelmiyor. Google’dan daha hızlı bir şekilde silinmesi için doğrudan Google ile iletişime geçilmesi gerekiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.