İnstagram hikayelerinde değişiklik

TEKNOLOJİ 06.02.2021 - 11:23, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

İnstagram hikayelerinde değişiklik

Facebook bir kez daha rakiplerindeki özelliği kendi platformuna entegre etmeye hazırlanıyor. Çin merkezli sosyal medya platformu, TikTok’tan ilham alınan yeni bir hikayeler özelliğini test etmeye başladı.
Daha önce rakip platformlardaki özellikleri kendi bünyesindeki uygulamalara entegre eden ve hatırı sayılır bir başarı gösteren Facebook'un yeni hedefi bir kez daha TikTok. NTV'nin aktardığına göre, Stories (Hikayeler) özelliğinde değişikliğe gitmeye hazırlanan Instagram, TikTok’tan ilham alınan bir yeniliği test etmeye başladı. Facebook’un bünyesinde bulunan Instagram hikayelerin yatay değil dikey olarak kaydırma ile gezilebilmesi için de çalışmalar yapıyor. Şu an için prototip olarak test edilen özelliğin kullanıma girip girmeyeceği, girecekse ne zaman kullanıcıların beğenisine sunulacağı konusunda henüz resmi bir açıklama bulunmuyor INSTAGRAM’IN CEO'SUNDAN TIKTOK İTİRAFI Instagram'ın CEO'su Adam Mosseri, geçtiğimiz günlerde TikTok ile ilgili itiraf gibi bir açıklamada bulunmuştu. Mosseri, Çin merkezli sosyal medya platformu TikTok’un kısa video formatı konusunda kendilerinden çok daha ileride olduğunu kabul etmeleri gerektiğini söyledi.
Facebook bir kez daha rakiplerindeki özelliği kendi platformuna entegre etmeye hazırlanıyor. Çin merkezli sosyal medya platformu, TikTok’tan ilham alınan yeni bir hikayeler özelliğini test etmeye başladı.

Daha önce rakip platformlardaki özellikleri kendi bünyesindeki uygulamalara entegre eden ve hatırı sayılır bir başarı gösteren Facebook'un yeni hedefi bir kez daha TikTok.

NTV'nin aktardığına göre, Stories (Hikayeler) özelliğinde değişikliğe gitmeye hazırlanan Instagram, TikTok’tan ilham alınan bir yeniliği test etmeye başladı.

Facebook’un bünyesinde bulunan Instagram hikayelerin yatay değil dikey olarak kaydırma ile gezilebilmesi için de çalışmalar yapıyor.

Şu an için prototip olarak test edilen özelliğin kullanıma girip girmeyeceği, girecekse ne zaman kullanıcıların beğenisine sunulacağı konusunda henüz resmi bir açıklama bulunmuyor

INSTAGRAM’IN CEO'SUNDAN TIKTOK İTİRAFI

Instagram'ın CEO'su Adam Mosseri, geçtiğimiz günlerde TikTok ile ilgili itiraf gibi bir açıklamada bulunmuştu.

Mosseri, Çin merkezli sosyal medya platformu TikTok’un kısa video formatı konusunda kendilerinden çok daha ileride olduğunu kabul etmeleri gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.