KARACAKILAVUZ DOLU DİZGİN

SPOR 30.11.2021 - 19:46, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

KARACAKILAVUZ DOLU DİZGİN

KARACAKILAVUZ DOLU DİZGİN Tekirdağ 1.Amatör lig A grubunun iddialı takımlarından Karacakılavuzspor yoluna emin adımlarla ilerliyor. Süleymanpaşa ilçesi yeni sahada grubun zayıf ekiplerinden Kartalspor ile oynadığı müsabakayı 4-3 kazanan Karacakılavuzspor liderliğini sürdürdü. İlk yarının son müsabakasını bol gollü kazanan ekibin Başkanı Mümin Küp, “Hedefimiz grubu şampiyon tamamlamak ve Süper Amatör Lig’e yükselmek. Mahallenin ileri gelenlerinden birkaç kişi ile kulübün masraflarını karşılıyoruz. Futbola gönül vermiş taraftarlarımızdan maneviyatın yanında maddi destek de bekliyoruz.Mahallemizdeki futbol sahamız tamamlanıp hizmete girerse müsabakalarımızı kendi sahamızda oynadığımızda durum çok daha farklı olur” dedi.

KARACAKILAVUZ DOLU DİZGİN


Tekirdağ 1.Amatör lig A grubunun iddialı takımlarından Karacakılavuzspor yoluna emin adımlarla ilerliyor. Süleymanpaşa ilçesi yeni sahada grubun zayıf ekiplerinden Kartalspor ile oynadığı müsabakayı 4-3 kazanan Karacakılavuzspor liderliğini sürdürdü.


İlk yarının son müsabakasını bol gollü kazanan ekibin Başkanı Mümin Küp, “Hedefimiz grubu şampiyon tamamlamak ve Süper Amatör Lig’e yükselmek. Mahallenin ileri gelenlerinden birkaç kişi ile kulübün masraflarını karşılıyoruz. Futbola gönül vermiş taraftarlarımızdan maneviyatın yanında maddi destek de bekliyoruz.Mahallemizdeki futbol sahamız tamamlanıp hizmete girerse müsabakalarımızı kendi sahamızda oynadığımızda durum çok daha farklı olur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.