TEKİRDAĞ'A KAR GELİYOR

YAŞAM 08.01.2022 - 20:06, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ'A KAR GELİYOR

METEOROLOJİ analistleri, Trakya için kar yağışı uyarısı yaptı. Yağışların önümüzdeki hafta ortasından itibaren etkili olması bekleniyor.
Tekirdağ'a kar müjdesi! Ne zaman yağacak? METEOROLOJİ analistleri, Trakya için kar yağışı uyarısı yaptı. Yağışların önümüzdeki hafta ortasından itibaren etkili olması bekleniyor. Tekirdağ'a kar ne zaman yağacak? SALI GÜNÜ KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR Tekirdağ'da 11 Ocak Salı günü beklenen sağanak yağışların yer yer kuvvetli, bazı bölgelerde fırtınayla karışık, gökgürültülü yerel olarak kuvvetli olabileceği tahmin ediliyor.    ÇARŞAMBA GECE HAVA SOĞUYOR Tekirdağ ve çevresi 11 Ocak Salı Salı günü sağanak yağışlı bir havanın etkisinde olurken, 12 Ocak Çarşamba gününden sonra soğuk havanın etkisi altında olacak.  Tekirdağ'da hava sıcaklıklarının Çarşamba gece saatlerinden itibaren 6-7 derece birden düşüş yaşaması bekleniyor.   Tekirdağ'da Çarşamba gününden sonra bazı ilçelerde gece saatlerinde hava sıcaklıkları sıfırın altına inmesi bekleniyor. ÇARŞAMBA İLK KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR Hava sıcaklıklarının çarşamba günü hızla düşmesiyle Trakya Bölgesinin yüksek kesimlerinde başlaması beklenen kar yağışının 13 ocak çarşamba günü Tekirdağ'da da etkili olması bekleniyor.  PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜ DE KAR YAĞIŞININ DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR Karla karışık yağmur şeklinde başlaması beklenen yağışların, 13 Ocak Perşembe günü kar yağışı şeklinde devam etmesi bekleniyor. HAVA SICAKLIKLARI DÜŞÜYOR Tekirdağ'da önümüzdeki hafta orasından itibaren (12 Ocak Çarşamba günü) hava sıcaklıklarının gündüz 3-5 derecelere kadar düşmesi, gece ve sabah saatlerinde ise sıfırın alında -2, -4 derecelere kadar düşmesi bekleniyor.
METEOROLOJİ analistleri, Trakya için kar yağışı uyarısı yaptı. Yağışların önümüzdeki hafta ortasından itibaren etkili olması bekleniyor.

Tekirdağ'a kar müjdesi! Ne zaman yağacak?
METEOROLOJİ analistleri, Trakya için kar yağışı uyarısı yaptı. Yağışların önümüzdeki hafta ortasından itibaren etkili olması bekleniyor. Tekirdağ'a kar ne zaman yağacak?

SALI GÜNÜ KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR
Tekirdağ'da 11 Ocak Salı günü beklenen sağanak yağışların yer yer kuvvetli, bazı bölgelerde fırtınayla karışık, gökgürültülü yerel olarak kuvvetli olabileceği tahmin ediliyor. 

 

ÇARŞAMBA GECE HAVA SOĞUYOR
Tekirdağ ve çevresi 11 Ocak Salı Salı günü sağanak yağışlı bir havanın etkisinde olurken, 12 Ocak Çarşamba gününden sonra soğuk havanın etkisi altında olacak. 
Tekirdağ'da hava sıcaklıklarının Çarşamba gece saatlerinden itibaren 6-7 derece birden düşüş yaşaması bekleniyor.

 

Tekirdağ'da Çarşamba gününden sonra bazı ilçelerde gece saatlerinde hava sıcaklıkları sıfırın altına inmesi bekleniyor.

ÇARŞAMBA İLK KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR
Hava sıcaklıklarının çarşamba günü hızla düşmesiyle Trakya Bölgesinin yüksek kesimlerinde başlaması beklenen kar yağışının 13 ocak çarşamba günü Tekirdağ'da da etkili olması bekleniyor. 


PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜ DE KAR YAĞIŞININ DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR
Karla karışık yağmur şeklinde başlaması beklenen yağışların, 13 Ocak Perşembe günü kar yağışı şeklinde devam etmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞÜYOR
Tekirdağ'da önümüzdeki hafta orasından itibaren (12 Ocak Çarşamba günü) hava sıcaklıklarının gündüz 3-5 derecelere kadar düşmesi, gece ve sabah saatlerinde ise sıfırın alında -2, -4 derecelere kadar düşmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.