TEKİRDAĞ'A KAR NE ZAMAN GELİYOR

YAŞAM 19.01.2022 - 20:01, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ'A KAR NE ZAMAN GELİYOR

TRAKYA GENELİNDE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR Meteorloji'den yapılan tahminlere göre cuma gününden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da hafta sonu da devam etmesi beklenen kar yağışı bekleniyor.   CUMA GÜNÜ BAŞLAMASI BEKLENİYOR Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Tekirdağ ilçelerinde ortalama 2-6 derece olan hava sıcaklığının cuma gününden itibaren sıfır dereceye düşeceği tahmin ediliyor.   Trakya'da cuma günü başlaması beklenen kar yağışının, cumartesi ve pazar günü de devam etmesi bekleniyor.   CUMARTESİ GÜNÜ KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR Hava sıcaklıklarının Tekirdağ'da cuma akşam saatlerinden itibaren 5-7 derece birden azalması bekleniyor. Cumartesi gece ilk saatlerinde kat yağışının başlaması bekleniyor.   PAZAR GÜNÜ DE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR Tekirdağ'da cumartesi günü başlaması beklenen kar yağışının pazar günü de devam etmesi bekşeniyor. KAR YAĞIŞI ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DEVAM EDEBİLİR

TRAKYA GENELİNDE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR
Meteorloji'den yapılan tahminlere göre cuma gününden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da hafta sonu da devam etmesi beklenen kar yağışı bekleniyor.

 

CUMA GÜNÜ BAŞLAMASI BEKLENİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Tekirdağ ilçelerinde ortalama 2-6 derece olan hava sıcaklığının cuma gününden itibaren sıfır dereceye düşeceği tahmin ediliyor.

 

Trakya'da cuma günü başlaması beklenen kar yağışının, cumartesi ve pazar günü de devam etmesi bekleniyor.

 

CUMARTESİ GÜNÜ KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Hava sıcaklıklarının Tekirdağ'da cuma akşam saatlerinden itibaren 5-7 derece birden azalması bekleniyor. Cumartesi gece ilk saatlerinde kat yağışının başlaması bekleniyor.

 

PAZAR GÜNÜ DE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR
Tekirdağ'da cumartesi günü başlaması beklenen kar yağışının pazar günü de devam etmesi bekşeniyor.

KAR YAĞIŞI ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DEVAM EDEBİLİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.