TEKİRDAĞ AK PARTİ'DEN CUMHURBAŞKANI'NA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

YAŞAM 27.02.2021 - 18:52, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ AK PARTİ'DEN CUMHURBAŞKANI'NA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü faydalı ve kalıcı bir şekilde kutlamak için farklı bir yönteme başvurdu. Doğum gününe yetiştirilmek üzere bir hatıra ormanı oluşturulması için çalışmalara başlayan Partililer, adres olarak Malkara İlçesini seçti.   Malkara İlçesi Küçükhıdır Mahallesi, Çeliktepe Mevkii’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına bir hatıra ormanı oluşturuldu.   Konu ile ilgili açıklamalarda bulunun AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Cumhurbaşkanına sunulacak olan hediyeler arasında, bu proje ile hem “geleceğe nefes” verileceğini, doğanın korunmasına katkı sağlanacağını hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önem verdiği bir konu olan doğa hususunda hatıra ormanının oldukça anlamlı bir hediye olacağını belirtti.   Mestan Özcan sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Cumhurbaşkanımızın doğum günü yaklaştıkça, biz de arkadaşlarımızla neler yapabiliriz şeklinde istişarelerde bulunduk. Daha sonra bir hatıra ormanı yapma fikri ortaya çıktı. Hepimiz bu fikri çok beğendik ve benimsedik. Hem Sayın Cumhurbaşkanımızın doğum gününü kutlamak hem de Tekirdağ’ımızın ağaçlandırılmasına bu vesile ile katkıda bulunmak bizleri oldukça heyecanlandırdı ve mutlu etti. Doğanın korunması, ağaçlarımıza iyi bakılması ve ağaçlandırma faaliyetleri yapmak bizler için âdete kutsal bir göre gibi. Biz, bizden sonraki nesillere, yeşil bir Türkiye bırakmak için yoğun çabalar harcıyor ve ülkemizin dört bir yanında on binlerce fidan dikiyoruz. Bu doğum günü ise, bizler için bu görevimizi bir kez daha ifa ve ifade etmek imkânı verdi. Şimdiden hayırlı olmasını diliyor, bu vesile ile bütün vatandaşlarımızı doğaya daha da çok duyarlı olmaya ve ağaçlandırma faaliyetlerinde bulunmaya davet ediyorum.”     Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti’de görev almış ve rahmetli olmuş parti mensupları adına da fidanlar dikildi. Etkinliğe AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı, İl Kadın Kolları Başkanı ve Teşkilat mensupları katıldı.

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü faydalı ve kalıcı bir şekilde kutlamak için farklı bir yönteme başvurdu. Doğum gününe yetiştirilmek üzere bir hatıra ormanı oluşturulması için çalışmalara başlayan Partililer, adres olarak Malkara İlçesini seçti.

 

Malkara İlçesi Küçükhıdır Mahallesi, Çeliktepe Mevkii’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına bir hatıra ormanı oluşturuldu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunun AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Cumhurbaşkanına sunulacak olan hediyeler arasında, bu proje ile hem “geleceğe nefes” verileceğini, doğanın korunmasına katkı sağlanacağını hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önem verdiği bir konu olan doğa hususunda hatıra ormanının oldukça anlamlı bir hediye olacağını belirtti.

 

Mestan Özcan sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Cumhurbaşkanımızın doğum günü yaklaştıkça, biz de arkadaşlarımızla neler yapabiliriz şeklinde istişarelerde bulunduk. Daha sonra bir hatıra ormanı yapma fikri ortaya çıktı. Hepimiz bu fikri çok beğendik ve benimsedik. Hem Sayın Cumhurbaşkanımızın doğum gününü kutlamak hem de Tekirdağ’ımızın ağaçlandırılmasına bu vesile ile katkıda bulunmak bizleri oldukça heyecanlandırdı ve mutlu etti. Doğanın korunması, ağaçlarımıza iyi bakılması ve ağaçlandırma faaliyetleri yapmak bizler için âdete kutsal bir göre gibi. Biz, bizden sonraki nesillere, yeşil bir Türkiye bırakmak için yoğun çabalar harcıyor ve ülkemizin dört bir yanında on binlerce fidan dikiyoruz. Bu doğum günü ise, bizler için bu görevimizi bir kez daha ifa ve ifade etmek imkânı verdi. Şimdiden hayırlı olmasını diliyor, bu vesile ile bütün vatandaşlarımızı doğaya daha da çok duyarlı olmaya ve ağaçlandırma faaliyetlerinde bulunmaya davet ediyorum.”

 

 

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti’de görev almış ve rahmetli olmuş parti mensupları adına da fidanlar dikildi.
Etkinliğe AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı, İl Kadın Kolları Başkanı ve Teşkilat mensupları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.