Tekirdağ'da kalkan kısıtlamalar

GÜNDEM 01.03.2021 - 20:35, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Tekirdağ'da kalkan kısıtlamalar

    Tekirdağ Turuncu renk ve Yüksek Riskli iller arasında gösteriliyor. Buna göre; İlkokullardaki 8. ve 12. sınıflarda eğitim öğretime açılacaktır. Kafe, Kıraathane, Restaurant, Çay Bahçeleri vs 07.00 - 19.00 aradı 50 lik doğruluk oranıyla açılacaktır. Hafta sonu kısıtlaması sadece Pazar günü olacaktır. Gece kısıtlamaları 21.00 - 05.00 arası devam edecektir. Sokağa çıkma saatler 65 yaş üstü 21 yaş için çıkma süreleri arttırılacaktır. Halı saha ve havuz gibi yerler de yasaklar devam edilecektir Sivil toplum kuruluşları, kooparatifler vb kuruluşlar düşük, orta, yüksek illerde katılımı 300 kişiyi geçmeyecek şekilde yapılacaktır. Aksi bir durumda yani salgın artış eğilimine girdiği yerde kısıtlamalar genişletilebilecek. Her ilimiz salgın tedbirlerinin orada ne düzeyde uygulanacağını kendileri belirleyecek.   Kalkan kısıtlamalar Tekirdağ Valiliği İl Umumi Hıfzısıhha Meclis Kararından sonra alınacaktır.

 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, kademeli normalleşmenin ele alındığı Kabine toplantısı sonrası açıklama yapıyor

 

Tekirdağ Turuncu renk ve Yüksek Riskli iller arasında gösteriliyor. Buna göre;

  • İlkokullardaki 8. ve 12. sınıflarda eğitim öğretime açılacaktır.
  • Kafe, Kıraathane, Restaurant, Çay Bahçeleri vs 07.00 - 19.00 aradı 50 lik doğruluk oranıyla açılacaktır.
  • Hafta sonu kısıtlaması sadece Pazar günü olacaktır.
  • Gece kısıtlamaları 21.00 - 05.00 arası devam edecektir.
  • Sokağa çıkma saatler 65 yaş üstü 21 yaş için çıkma süreleri arttırılacaktır.
  • Halı saha ve havuz gibi yerler de yasaklar devam edilecektir
  • Sivil toplum kuruluşları, kooparatifler vb kuruluşlar düşük, orta, yüksek illerde katılımı 300 kişiyi geçmeyecek şekilde yapılacaktır.

Aksi bir durumda yani salgın artış eğilimine girdiği yerde kısıtlamalar genişletilebilecek. Her ilimiz salgın tedbirlerinin orada ne düzeyde uygulanacağını kendileri belirleyecek.

 

Kalkan kısıtlamalar Tekirdağ Valiliği İl Umumi Hıfzısıhha Meclis Kararından sonra alınacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.