TEKİRDAĞ’DAKİ VAKA SAYISI AÇIKLANDI

SAĞLIK 16.02.2021 - 11:04, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ’DAKİ VAKA SAYISI AÇIKLANDI

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Tekirdağ’ın 7 günlük koronavirüs vaka sayısını açıkladı.
Geçtiğimiz hafta yapılan Bilim Kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca haftalar sonra ilk kez kameralar karşısına geçmiş ve birbirinden önemli açıklamalarda bulunmuştu.  Bundan sonra illerin 7 günlük vaka ortalamaları da anlık olarak paylaşılacak. Yaşadıkları yerlerdeki korona virüs vaka sayısını merak edenler açıklanan 7 günlük ortalama vaka sayısı ile bilgilenebilecek. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, “Son basın toplantımızda illerimizdeki  vaka sayısını paylaşacağımızı belirtmiştim. Bundan sonra her hafta başında 7 günün vaka sayısını ilan edeceğiz. Yerinde karar dönemindeyiz” dedi.  Sağlık Bakanı Bakan Koca il il vaka sayılarını açıkladı. Yayınlanan tabloya göre son bir haftada her 100 bin kişide kaç kişinin coronavirüse yakalandığı il il açıklandı. Buna göre Tekirdağ’da 7 günlük koronavirüs vaka oranı her 100 bin kişide 55,37 olarak açıklandı. Yerinde karar dönemi ile illerin 7 günlük (haftalık) koronavirüs vaka ortalaması verilecek. Sağlık Bakanlığı, Kovid-19’la ilgili “https://covid19.saglik.gov.tr/” adresli bilgilendirme sayfasından verileri kamuoyuna duyuracak.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Tekirdağ’ın 7 günlük koronavirüs vaka sayısını açıkladı.

Geçtiğimiz hafta yapılan Bilim Kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca haftalar sonra ilk kez kameralar karşısına geçmiş ve birbirinden önemli açıklamalarda bulunmuştu.  Bundan sonra illerin 7 günlük vaka ortalamaları da anlık olarak paylaşılacak. Yaşadıkları yerlerdeki korona virüs vaka sayısını merak edenler açıklanan 7 günlük ortalama vaka sayısı ile bilgilenebilecek.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, “Son basın toplantımızda illerimizdeki  vaka sayısını paylaşacağımızı belirtmiştim. Bundan sonra her hafta başında 7 günün vaka sayısını ilan edeceğiz. Yerinde karar dönemindeyiz” dedi.  Sağlık Bakanı Bakan Koca il il vaka sayılarını açıkladı. Yayınlanan tabloya göre son bir haftada her 100 bin kişide kaç kişinin coronavirüse yakalandığı il il açıklandı. Buna göre Tekirdağ’da 7 günlük koronavirüs vaka oranı her 100 bin kişide 55,37 olarak açıklandı.
Yerinde karar dönemi ile illerin 7 günlük (haftalık) koronavirüs vaka ortalaması verilecek. Sağlık Bakanlığı, Kovid-19’la ilgili “https://covid19.saglik.gov.tr/” adresli bilgilendirme sayfasından verileri kamuoyuna duyuracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.